Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ένας από του πιο καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς με μεγάλες επιτυχίες στο παλμαρέ του και κάποιους εμβληματικούς ρόλους. Γεννημένος με το καλλιτεχνικό DNA να κυλάει στις φλέβες του καθώς ο πατέρας του ήταν τενόρος και η μητέρα του ηθοποιός, συνεχίζει μέχρι και σήμερα στα 88 του να υπηρετεί την υποκριτική στο θέατρο ενώ όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργός και πίσω από τη σκηνή έχοντας δοκιμάσει και το ρόλο του σκηνοθέτη και του σεναριογράφου.

Φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Παγιδα» στο θέατρο Ζίνα στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Έφης Μουρίκης. Στην αστυνομική κωμωδία ο ίδιος υποδύεται τον αλκοολικό ο οποίος είναι και το κλειδί στη λύση της υπόθεσης.

Ο ρόλος αυτός έγινε η αφορμή να μιλήσει για τον εθισμό που είχε ως νεότερος στον τζόγο. Στη συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» ο ίδιος δε δίστασε να αναφερθεί για αυτό. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έπαιζε όταν ήταν νέος συνέχεια χαρτιά. Όμως πλέον το έχει ξεπεράσει πλήρως και δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Μάλιστα στο βιβλίο του που έχει εκδώσει με τίτλο «Showtime» αναφέρει τον εθισμό του ως ένα παράδειγμα προς αποφυγήν.

Ακόμη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για τον ρόλο του ως «Αντωνάκης» στην ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» στην οποία ο ίδιος είπε ότι πέρασε πολύ ωραία και ότι ήταν μια περίοδος ευτυχίας και επιτυχίας για αυτόν. Για την άλλη εμβληματική του σκηνή στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και το… προφιτερόλ, αποκάλυψε πως όλο ήταν ένας δικός του αυτοσχεδιασμός. Τέλος, δήλωσε ότι θα ήθελε να ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση ωστόσο δεν έχει κάποια πρόταση.

Όλες οι ειδήσεις

Κλέλια Ανδριολάτου – Maestro: Γι’ αυτό κάνω γυμνισμό

Απόστολος Γκλέτσος: Με αυτό το κόμμα θα είναι υποψήφιος – Δεν είναι η ΝΔ

Ελληνοτουρκικά: Αυτό δεν μπορεί να «χωνέψει» ο Ερντογάν – Το Αμπντούλ Χαμίντ Χαν και οι νέες προκλήσεις