Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι τα πρόσωπα που απασχόλησαν τη σημερινή gossip επικαιρότητα με την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, να μη μένει αμέτοχη.

Ωστόσο η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ προχώρησε ένα βήμα παραπάνω στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας λέγοντας η εν λόγω σχέση είναι γνωστή εδώ και καιρό μιας και από την αρχή της σεζόν έχει ακουστεί στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε σήμερα μέσα από το Fay’s Time λέγοντας αρχικά στο δημοσιογράφο, Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Με έκανες σε όλα τα site ρόμπα. Το χιούμορ σου δεν το καταλαβαίνει κανείς»

«Υπάρχει αυτή η είδηση και κάποιοι δημοσιογράφοι την ξέρουν. Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος τι ακριβώς συμβαίνει, για καμία σχέση, για κανένα ζευγάρι. Κρατάμε αυτό που λέει ο ηθοποιός αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είχε η Τίνα την πληροφορία.

Γιατί όλες οι εκπομπές και όλα τα site ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα που έτυχε να το ξεκινήσει η συγκεκριμένη εκπομπή; Γιατί κάποιος θα το έλεγε κάποια στιγμή. Ξαφνικά ξύπνησαν εκεί και άρχισαν να λένε για τον Στάνκογλου; Κάτι ξέρουνε.

Εγώ έχω ακούσει κάποια άλλα πράγματα για κάποια άλλα πρόσωπα, δεν τα έχω δει με τα μάτια μου όμως, γι’ αυτό δεν τα αναφέρω. Το συγκεκριμένο κι εγώ το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν. Τι να σου πω, ψέματα»;

 

Γιάννης Στάνκογλου: Όσα είπε η Φαίη Σκορδά