Στον αέρα βρίσκεται το συμβόλαιο με το Mega και τη Φαίη Σκορδά καθώς την τελευταία στιγμή εμφανίστηκε μία σημαντική διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει επαφές με το «μεγάλο κανάλι» εδώ και μήνες. Όλα έδειχναν όλο αυτό το διάστημα ότι οδηγούνται σε πολύ καλή κατεύθυνση. Ωστόσο, κυριολεκτικά στο παρά πέντε, η RealNews αποκαλύπτει πως υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι για την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία συνάντηση με υψηλόβαθμο στέλεχος του Mega εμφανίστηκε πρόβλημα όταν τέθηκε προς συζήτηση η διάρκεια του συμβολαίου.

Από το Mega προτείνουν συνεργασία για 1+1 χρόνια κάτι που δεν άρεσε στη Φαίη Σκορδά καθώς ο δεύτερος χρόνος δεν είναι εγγυημένος αλλά θα κριθεί από την τηλεθέαση. Η παρουσιάστρια θέλει να έχει μπροστά της ένα πιο μακροχρόνιο πλάνο αλλά και μια σταθερότητα για τα επόμενα τουλάχιστον 2 χρόνια. Εώς τώρα μάλιστα η ίδια δεν έχει υπογράψει συνεργασία κάτω από 2 χρόνια.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι συζητήσεις έχουν προς το παρόν παγώσει μέχρι νεοτέρας. Τα πάντα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή για το μέλλον την Σκορδά.

Όλες οι ειδήσεις

 

Οι Ψυχοκόρες: Σφαγή με Ευανθία και Φρόσω – Πόλεμος εξουσίας

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Φιλιώ σε κακή κατάσταση λόγω της κόρης του Τζον!