Τα λόγια είναι φτωχά για να αποτυπώσουν το καλλιτεχνικό μέγεθος της Μαρίνας Ασλάνογλου, η οποία με το πάθος για δημιουργία που τη διακατέχει, αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της σε όποιο ρόλο καλείται να ενσαρκώσει.

Το ίδιο συνέβη και με τη δραματική σειρά εποχής «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, όπου υποδύεται την Ευανθία, μια γυναίκα διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να γίνει μάνα.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο TV24 έδωσε το δικό της spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων:

Η Ευανθία πλέον έχει βρει την όρασή της και η Φρό σω το μαθαίνει. Τι θα ακολουθήσει στο εξής;

– «Θα υπάρξει σύγκρουση ηγεσίας στο σπίτι. Ποια θα υπερισχύσει. Αυτά τα γυρίσματα ήταν πολύ δύσκολα για μένα γιατί έπρεπε να υποδυθώ την τυφλή και μετά να κάνω την τυφλή ενώ δεν είμαι τυφλή. Ολα ήταν σε λεπτή γραμμή. Διάλεξα την πιο λιτή κατεύθυνση ερ- μηνευτικά, αφού είχα κάνει έρευνα για τους τυφλούς και ήξερα ότι ανοιγοκλείνουν τα μάτια, δακρύζουν, αλλάζει το βλέμμα τους».

Πού θα φτάσουν οι σχέσεις των δύο γυναικών; Υπάρχει σημείο επαφής ή έστω κοινού συμφέροντος;

«Όχι. Αυτές οι δύο γυναίκες θα μπορούσαν να συνυπάρχουν, αλλά έχουν περάσει πολλά τα οποία θα ήθελαν να ξεχάσουν και η μια θα τα θύμιζε στην άλλη. Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται όσο και να θέλεις να τα κρύψεις σε ένα κουτάκι. Η πληγή είναι τόσο βαθιά που θα έβγαινε καθημερινά στην επιφάνεια».

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Υπάρχει μυστικό πίσω από την υιοθεσία του Μάικλ;

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του Μανούσου

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος από τη σειρά, πάει σε κωμωδία στην ΕΡΤ