Ολοκληρώνεται η μεταγραφή της Φαίη Σκορδά από τον ΣΚΑΪ στο Mega, μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις. Οι τελικές υπογραφές ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στο κανάλι της Συγγρού θα πέσουν τις επόμενες ημέρες, ενώ προχωρά το στήσιμο της εκπομπής.

Στο πλευρό της Σκορδά έχουν «κλειδώσει» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Άγγελος Βουράκης (που την ακολουθεί από τον ΣΚΑΪ), ενώ στη νέα πρωινή εκπομπή, όπως αποκαλύπτει η RealNews, αναμένεται και ένα reunion.

Η Φαίη ξανασυναντά την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μετά το τέλος της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, η γνωστή σεφ, που έχει διευρυμένη συνεργασία με τον όμιλο Alter Ego, αναμένεται να μεταπηδήσει στην πρωινή ζώνη στοπλευρό της Φαίη Σκορδά.

Στα μετόπισθεν της εκπομπής αναμένεται να εργαστούν πρόσωπα που μετείχαν στο «Fay’s time» στον ΣΚΑΪ, ενώ το Mega ξεκίνησε ήδη να καλεί συνεργάτες της Σκορδά για να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις τους. Η διάρκεια της εκπομπής, όπως αποκάλυψε η «R» την περασμένη εβδομάδα, θα είναι διευρυμένη, καθώς θα ξεκινά στις 9:40 και θα ολοκληρώνεται στις 13:20, δίνοντας μετά τη σκυτάλη στο μεσημεριανό δελτίο, που μετακινείται κατά μία ώρα αργότερα (13:30).

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Όλες οι ειδήσεις

Ο Κοκλώνης παίρνει τις ζωντανές ψυχαγωγικές του MEGA

Ζωή τελευταίο επεισόδιο: Πηγαίνει στον άλλο κόσμο για να βρει τη νεκρή της κόρη

Τανιμανίδης – Μαυρίδης: Τι συμβαίνει με τα γυρίσματα του World Party