Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα γκουντ» του ΣΚΑΪ ήταν η Εύη Δρούτσα που μίλησε για όλα τα δρώμενα της ελληνικής τηλεόρασης.

Η επιτυχημένη στιχουργός όμως προκάλεσε με τα όσα δήλωσε για το κίνημα του Me Too.

Ευτυχώς η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Νάταλι Κακκαβά που παρουσιάζουν την εκπομπή εξέφρασαν ανοιχτά τη διαφωνία τους με τις αντιδραστικές δηλώσεις της στιχουργού.

«Ίσως δεν πρέπει να το πω αλλά μιλάμε για ένα Me Too, που δεν πάει. Από τότε που δε βγήκε μία εκπομπή στην τηλεόραση να εξηγεί όλα αυτά τα καινούρια μέτρα, τι είναι; Δεν κάνουν μία εκπομπή που μπορούν να μιλάνε άνθρωποι που δεν είναι δημοσιογράφοι που λένε, που είναι άνθρωποι της ζωής που λένε και να πούνε τη γνώμη τους. Κάτσε μόνος σου και πάρε με αύριο τηλέφωνο να μου πεις πως από τότε που βγήκε το #metoo, πόσοι άνδρες σκότωσαν τις γυναίκες τους. Πόσοι; Παίζει πάρα πολύ ρόλο αυτό. Δεν ξέρουν τι είναι το #metoo. Βγαίνουν γυναίκες που λένε όταν ήμουν εγώ 28, ήρθε αυτός…, τι λες ρε συ; 28 και 21 δεν ξέρεις; Την εγγονή μου που είναι 10 ετών να φέρω, ξέρει.
Από τότε που έγινε αυτό το πράγμα, βγήκαν όλοι και κάνουν τα παράπονά τους. Εγώ ήθελα να βγούνε τότε. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν από χρόνια. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει στην επαρχία τι είναι το Me Too;» ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα: