Σε κατάσταση αμόκ ο Καστρινός, μετά την είδηση ότι ο Βίκος τελικά ζει στο Μαύρο Ρόδο, δίνει τα χέρια με τη Ζαμάνου και της υπόσχεται ότι θα της φέρει τον Βίκο νεκρό. Ο Φρέντι, όμως, έχει άλλα σχέδια για εκείνον, και το δηλητήριο που τον ποτίζει έχει αρχίσει σιγά σιγά να έχει επίδραση στο σώμα του. Ο Καστρινός σωριάζεται λιπόθυμος μπροστά στα μάτια του Πέτρου. “Ηδη ο τελευταίος έχει μάθει από την Αλεξία ότι ο Βίκος είναι το βιολογικό παιδί της Φιλαρέτης.

Η Αυξεντία, περνώντας τις τελευταίες της στιγμές στο μοναστήρι, μετανιωμένη, ζητάει από την Ελισάβετ να εγκαταλείψει τη μονή. Καθώς όλοι ετοιμάζονται για την εξόδιο ακολουθία της Αυξεντίας, το κλίμα είναι πένθιμο. Η Αλεξία συναντά την ηγουμένη Φιλαρέτη, αλλά οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν να της μιλήσει για τον Βίκο. Την ίδια στιγμή ο Καστρινός καταρρέει! Όταν συνέρχεται, αρνείται σθεναρά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα συμπτώματα του, όμως είναι πλέον πολύ σοβαρά. Λίγο μετά ο Βίκος δίνει εντολή στον Φρέντι να προχωρήσει στη θανατηφόρα δόση τελική δόση.

Η συνάντηση της Τασούλας με την Γιάννα έξω από το αστυνομικό τμήμα, θα κάνει την πρώτη να συνειδητοποιήσει πως ο Σταυρίνος έχει άλλους λόγους να της ζητά να μην τον περιμένει. Όταν εκείνος το παραδέχεται, η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια. Μαζί με τον Σαράντο θα απαιτήσουν την αλήθεια και από τη Γιάννα.

Ο  Βίκος, έχοντας μάθει ότι η Αλεξία θέλει να μιλήσει στη Φιλαρέτη για εκείνον, φτάνει στην πύλη της μονής. Είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει να μάθει η μητέρα του την αλήθεια. Η Φιλαρέτη μαθαίνει πως η Αλεξία έχει πληροφορίες για το γιο της, αλλά εκείνη προσπαθεί να την πείσει να μην την επισκεφτεί στην Πάτρα, λέγοντάς της ότι ο γιος της δεν είναι ακόμα έτοιμος γι αυτή τη συνάντηση.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτές είναι οι σκηνές πριν το συγκλονιστικό τέλος!

Viral: Τρομακτικό! Τρέχουν πάνω σε εν κινήσει τρένο! (vid)

Μουτσινάς για Λιάγκα: «Πώς σου ήρθε να…»