Ο Γιώργης δεν μπορεί να συνέλθει από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει. Η μάνα του σκότωσε τη νύφη της. Ο αδελφός του είναι μπλεγμένος στη διαπλοκή και τη βρομιά. Η γυναίκα του Νίτσα έχει κάψει ζωντανό τον πατριό της, που τη βίαζε, ενώ η Ζέτα είναι Νο 1 ύποπτη για το φόνο του Νώντα Παραδείση. Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Γιώργη προκαλεί φόβο και αγωνία στον Τάσο σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

Ο Στρατής αποφασίζει να πουλήσει το «”Ονειρο» μήπως και καταφέρει να ζήσει μακριά απ’ όλους και όλα μαζί με τη Ζέτα. Η ψευδομαρτυρία του Ντόκου, που έχει μεθοδευτεί από τον Χρήστο, για να χρεωθεί η Ζέτα το φόνο του Νώντα, φέρνει τον Στέλιο σε πολύ δύσκολη θέση. Προσπαθεί να διακρίνει την αλήθεια και, ταυτόχρονα, να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα της προσωπικής του ζωής. Η Βάσω αποδεικνύεται το μόνο στήριγμα του Χρήστου.

Παράλληλα, η Ζέτα, απελπισμένη, προσπέφτει στον Σταύρο για βοήθεια, αλλά είναι ο Άλκης που θα τη βοηθήσει τελικά. Η απελπισμένη κίνηση του Στρατή να πουλήσει το «”Ονειρο» όχι μόνο αποτυγχάνει, αλλά οδηγεί και τον κόσμο του μαγαζιού να σταθεί απέναντί του.
Ο Άλκης τηλεφωνεί στον Ντόκο και τον απειλεί, αν δεν αποσύρει την ψευδομαρτυρία του σε βάρος της Ζέτας.
Ο Στρατής βουλιάζει όλο και περισσότερο στο σκοτάδι και οι προσπάθειες της Διαμάντως, αυτή τη φορά, μοιάζουν μάταιες. Η απρόσμενη επίθεση στη Μυρτώ θα έχει αναπάντεχες συνέπειες, με τον Αλέξανδρο και τον Ντίνο να συνειδητοποιούν πως πιάστηκαν στο δόκανο. Η Βρεττώ αγωνίζεται να μείνει στο πλάι του γιου της, Χρήστου. Εκείνος την αποστρέφεται. Αδυνατεί να χωνέψει ότι είναι φόνισσα. Το δεύτερο βαρύ χτύπημα στο κύρος και την υπόληψη της οικογένειας του προκαλεί εγκεφαλικό. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτές είναι οι σκηνές πριν το συγκλονιστικό τέλος!

Viral: Τρομακτικό! Τρέχουν πάνω σε εν κινήσει τρένο! (vid)

Μουτσινάς για Λιάγκα: «Πώς σου ήρθε να…»