Η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, τρόμαξε τους θαυμαστές της όταν πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των συναυλιών λόγω προβλημάτων υγείας. Από τότε η τραγουδίστρια δεν εμφανίστηκε πουθενά live ενώ ακόμα και τα stories της δεν έδειχναν την ίδια.

Το σενάριο του κορονοϊού είχε αποκλειστεί από την αρχή αφού δεν χρειαζόταν να αναβάλλει ολόκληρη περιοδεία. Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα.

Παρολ’ αυτά εκείνη προτίμησε να μην μιλήσει και να μη διευκρινήσει τι ακριβώς της συνέβη. Δε θέλησε δηλαδή να διαψεύσει το οτιδήποτε.

Σήμερα όμως η αγαπημένη καλλιτέχνης ανέβασε ένα story στο Instagram της που τη δείχνει να φορά μαύρα γυαλιά, τζιν σορτσάκι και ένα κροπ τοπ. Μαζί της είναι ο Πέτρος Τσαπαρδώνης που ανέβασε και το στόρι ενώ λίγο αργότερα η Ελένη ανέβασε ακόμα ένα βίντεο που δείχνει τον Πέτρο, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας εστιατορίων στην Αθήνα, σε μία πισίνα να κάνει μπάνιο με… μπρατσάκια!

Σε αυτό ωστόσο το story η Ελένη δεν εμφανίζεται παρά μόνο ακούγεται και μάλιστα μιλάει με κέφι και αίσθηση του χιούμορ. Τελικά τι ασθένεια;

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα

 

 

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πριν μόλις λίγες μέρες ότι ακυρώνει οποιαδήποτε συναυλία είναι προγραμματισμένη για λόγους υγείας. Όχι αναβάλλει. Δεν πρόκειται δηλαδή να τις πραγματοποιήσει λίγο αργότερα. Δεν πρόκειται να τις κάνει καθόλου. Πολλοί μάλιστα είπαν ότι έπεσε κι εκείνη «θύμα του κορονοϊού». Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα την έκανε να ακυρώσει αλλά να αναβάλλει.

Επιπλέον, αν το πρόβλημα υγείας ήταν αυτό, σε πέντε μέρες θα μπορούσε να επανέλθει και πάλι. Ενδεχομένως όχι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αφού μπορεί να είχε άλλες επιπτώσεις στον οργανισμό. Όπως και να έχει όμως, κι ας μην το κουράζουμε, δεν θα ακύρωνε. Απλά θα τις μετέθετε λίγο αργότερα.

Από την άλλη πάλι, ίσως η πανέμορφη τραγουδίστρια απλά να είχε ανάγκη από ξεκούραση. Ενδεχομένως να έπαθε υπερκόπωση! Άλλωστε όλοι ξέρουμε και βλέπουμε τι αγώνα δίνει πάνω στη σκηνή για να καταφέρει να ανταπεξέλθει!

Μήπως όμως τελικά δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω και απλά η Ελένη είναι έγκυος; Άλλωστε το γράψαμε εξ αρχής ΕΔΩ ότι η τραγουδίστρια ίσως τελικά κυοφορεί;

Και έρχεται η απάντηση που δίνει τη λύση σε όλες τις απορίες μάλλον! Η γνωστή περσόνα Σούλα Γκλάμορους ανέβασε ένα από αυτά τα γνωστά stories με τα τάχα ερωτηματικά και τις δήθεν ειδήσεις που ίσως ισχύουν.

Δείτε το δημοσίευμα.

Φουρέιρα