Σε κατάσταση… σοκ βρίσκονται οι απανταχού θαυμαστές της τραγουδίστριας Ελένης Φουρέιρα, που την Πέμπτη (21/7) ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα!

Την είδηση έκανε γνωστή η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές της 26ης Συνάντησης Νέων Άρδα 2022, στις Καστανιές Έβρου. Εκεί δηλαδή όπου επρόκειτο να εμφανιστεί!

Επιπλέον η ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας, αναφέρει ότι η τραγουδίστρια αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες της συναυλίες για το καλοκαίρι.

Πολλοί είπαν ότι η πανέμορφη τραγουδίστρια πάσχει από κορονοϊό και θέλει να ξεκουραστεί και να τον περάσει όσο πιο ανώδυνα μπορεί. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο ιός μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό αν δεν προσέξεις και το περάσεις απλά… στο πόδι!

Είναι όμως αυτό; Υπάρχει αλήθεια πίσω από τη φήμη του κορονοϊού; Γιατί, κακά τα ψέματα, κι άλλοι έχουν νοσήσει, έκατσαν πέντε-δέκα μέρες, εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι, αλλά έπειτα επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους!

Επίσης η Φουρέιρα δεν είναι από τους τύπους που θα το βάλουν κάτω και θα απογοητεύσουν τρόπον τινά το κοινό τους! Η ίδια φαίνεται ότι ζει μέσα από τις συναυλίες και δεν θα της ήταν εύκολο να προβεί σε τέτοιες ανακοινώσεις! Άρα μήπως έρχεται το ευχάριστο και μάλλον δυσκολεύεται στην αρχή;

Επίσης η τραγουδίστρια ανακοινώθηκε ότι δεν θα εμφανιστεί ούτε στην Κύπρο, με τη συναυλία της να ακυρώνεται τελευταία στιγμή. Όπως και να έχει, ας ευχηθούμε να είναι το ευχάριστο ή όπως και να είναι, περαστικά και γρήγορα πάλι στις επάλξεις!

Φουρέιρα

Φουρέιρα