Η Ιωάννα Τούνη γνωστή influencer αλλά και social media user, δικός μας όρος, μας θυμίζει ιδιαίτερα μία παλιά ελληνική ταινία με την Ρένα Βλαχοπούλου. Η ταινία είχε τον τίτλο «Η Ρένα είναι οφ σάιντ» και αφορούσε έναν αθλητή τον Χούλιο που ερχόταν από την Βραζιλία για να παίξει μπάλα. Κάποια στιγμή, κα ενώ ο Χούλιο είναι στο δωμάτιό του, οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου και οι δημοσιογράφοι αναρωτιούνται: «Ξύπνησε ο Χούλιο; Έφαγε ο Χούλιο; Προπονήθηκε ο Χούλιο;»

Με λίγα λόγια η Τούνη έχει καταφέρει να ασχολούμαστε για το τι κάνει ακριβώς στη ζωή της, αν χώρισε ή όχι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αν πήγε στο πάρτι της φίλης της, Δήμητρας Αλεξανδράκη ή αν έχει πάει κάποιο ταξίδι στο Ντουμπάι.

Η γνωστή λοιπόν influencer, με θέλοντας να μας ταλαιπωρεί άλλο, φρόντισε να μας ενημερώσει για την πορεία της.

Μέσω ενός story στο Instagram, μας είπε ότι:

«Τι κάνετε; Σας έλειψα λίγο; Εμένα πάντως μου λείψατε να ξέρετε.

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα, οπότε είπα να πω μια καλησπέρα γιατί σας ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω, δεν παθαίνω τίποτα.

Είμαι βέβαια στον καναπέ – κρεβάτι, η κατάσταση είναι αυτή εδώ, όλες αυτές τις μέρες.

Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί».

Ευτυχώς Χούλιο!

 

Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους;

Ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, φαίνεται ότι έριξαν αυλαία στη σχέση τους η οποία μέτραγε σχεδόν ένα χρόνο.

Η νεαρή influencer και το μοντέλο-παρουσιαστής σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media και όπως φαίνεται, έχουν σβήσει και τις όποιες κοινές αναρτήσεις στο Instagram.

Η νεαρή Θεσσαλονικιά είχε πει σε παλαιότερες αναρτήσεις της ότι «Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα παρέα που μου βγάζει και τις άλλες πλευρές της Ιωάννας, οι οποίες ήταν ξεχασμένες πάνω στο πατάρι».

Πώς όμως μάθαμε ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί; Μα φυσικά από τη γνωστή περσόνα Σούλα Γκλάμορους η οποία απάντησε μετά από βροχή μηνυμάτων που είχε δεχτεί νωρίτερα για το μέλλον του ζευγαριού.

Το γεγονός πυροδότησε το ότι ο Δημήτρης έχει αφαιρέσει όλα τα tag με το όνομά του από τις κοινές φωτογραφίες που έχει με την Τούνη και το αντίστροφο!

Επίσης, οι δύο νέοι της ελληνικής σόου μπιζ είχαν προχωρήσει και σε unfollow

glamourous