Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πριν μόλις λίγες μέρες ότι ακυρώνει οποιαδήποτε συναυλία είναι προγραμματισμένη για λόγους υγείας. Όχι αναβάλλει. Δεν πρόκειται δηλαδή να τις πραγματοποιήσει λίγο αργότερα. Δεν πρόκειται να τις κάνει καθόλου. Πολλοί μάλιστα είπαν ότι έπεσε κι εκείνη «θύμα του κορονοϊού». Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα την έκανε να ακυρώσει αλλά να αναβάλλει.

Επιπλέον, αν το πρόβλημα υγείας ήταν αυτό, σε πέντε μέρες θα μπορούσε να επανέλθει και πάλι. Ενδεχομένως όχι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αφού μπορεί να είχε άλλες επιπτώσεις στον οργανισμό. Όπως και να έχει όμως, κι ας μην το κουράζουμε, δεν θα ακύρωνε. Απλά θα τις μετέθετε λίγο αργότερα.

Από την άλλη πάλι, ίσως η πανέμορφη τραγουδίστρια απλά να είχε ανάγκη από ξεκούραση. Ενδεχομένως να έπαθε υπερκόπωση! Άλλωστε όλοι ξέρουμε και βλέπουμε τι αγώνα δίνει πάνω στη σκηνή για να καταφέρει να ανταπεξέλθει!

Μήπως όμως τελικά δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω και απλά η Ελένη είναι έγκυος; Άλλωστε το γράψαμε εξ αρχής ΕΔΩ ότι η τραγουδίστρια ίσως τελικά κυοφορεί;

Και έρχεται η απάντηση που δίνει τη λύση σε όλες τις απορίες μάλλον! Η γνωστή περσόνα Σούλα Γκλάμορους ανέβασε ένα από αυτά τα γνωστά stories με τα τάχα ερωτηματικά και τις δήθεν ειδήσεις που ίσως ισχύουν.

Δείτε το δημοσίευμα.

Φουρέιρα

Φουρέιρα

Ωστόσο η τραγουδίστρια φρόντισε να απαντήσει λίγο αργότερα και να μας λύσει κάθε απορία!  Και όχι. Φυσικά και δεν παραδέχτηκε τα όσα λέγονται, αλλά ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram με μαγιό που κάθε άλλο παρά άρρωστη τη δείχνει! Μάλιστα, φαίνεται να απολαμβάνει το γαλάζιο της θάλασσας φορώντας ένα φοβερό μπικίνι αλλά από μακρινή λήψη!

Όπως και να έχει, περαστικά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)