Ο Χρήστος Δάντης είχε πει πριν μερικές μέρες ότι ο Τριαντάφυλλος είναι «φάλτσος», και εκείνος σχολίασε τα όσα είπε ο καλλιτέχνης και σύντροφος της Ασημίνας.

Ο τραγουδιστής είχε πει στην εκπομπή του OPEN Πρωινό Σου Σου για τον συνάδελφό του: « Τόσα χρόνια που είμαι στο χώρο όλοι ξέρουν τι κάνω μετά από 30 χρόνια. Δεν θίγεις ποτέ δουλειές, οικογένειες και παιδιά».

«Μπορεί να μην το εννοεί, αλλά στα νεύρα σου πάνω δεν θίγεις ποτέ δουλειές, οικογένειες και παιδιά. Δεν μπορεί να φτάσει κάτι άλλο και πήγε μέχρι εκεί ο άνθρωπος. Τα 30 χρόνια καριέρας που έχω τα λένε όλα. Ήταν λάθος του και έπεσε στα μάτια του κόσμου. Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη του, να είναι καλά, αλλά όχι δίπλα μου»

Στη συνέχεια, τόνισε πως η πορεία του και τα 30 χρόνια καριέρας που έχει μέχρι σήμερα, αποδεικνύουν αν αξίζει ή όχι σαν τραγουδιστής.

«Εγώ προσωπικά αν με αποκαλούσαν Μίκυ Ρουρκ της Ελλάδας θα προσπαθούσα να μη καταντήσω Μίκυ Μάους», σημείωσε.

Ωστόσο σήμερα (24/5) η εκπομπή Breakfast@star φιλοξένησε δηλώσεις του Δάντη αλλά και της Ασημίνας μιας και τους πέτυχαν μαζί στο αεροδρόμιο.

«Είμαστε πολύ κουρασμένοι, δεν μπορούμε να σας πούμε τίποτα. Δεν θέλω να το συνεχίσω», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε: «Όχι άλλο, φτάνει». «Είναι πολύ τετριμμένη η ερώτηση για τον γάμο», τόνισε ο τραγουδιστής.

Χρήστος Δάντης: Δείτε το απόσπασμα