Με έναν διαφορετικό τρόπο αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές του Καλοκαίρι Yes η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος, η Φελίσια Λαπάτη και οι συνεργάτες τους.

Η κατακλυσμιαία καταστροφή στην Καρδίτσα και οι ώρες αγωνίας για τους κατοίκους είχαν ως αποτέλεσμα το Open να τροποποιήσει το πρόγραμμά του, βάζοντας σε προτεραιότητα την ενημέρωση.

Έτσι, η εκπομπή δεν κατάφερε να βγει στον αέρα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, αφού στο πρόγραμμα έχει μπει η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», μεταδίδοντας τις εξελίξεις.

Έτσι, η ομάδα της εκπομπής συγκεντρώθηκε στο πλατό και ευχαρίστησε σε ζωντανή σύνδεση όσους βοήθησαν για να είναι στον αέρα η εκπομπή όλο το καλοκαίρι.

«Η επικαιρότητα έχει πάρει την πρώτη θέση, είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας, σε όλους εκείνους που περνούν δύσκολα αυτές τις ώρες. Εμείς απλά θα χαιρετήσουμε, θα στείλουμε ένα γλυκό φιλί, την ενέργειά μας και την αγάπη σε όσους ήταν στην παρέα μας αυτό το καλοκαίρι. Συνεχίζουμε να βλέπουμε τα πράγματα θετικά», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Εγώ θέλω να πω στον κόσμο ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πρέπει όλα στην χώρα μας να γίνονται γρήγορα και η πολιτεία να βοηθάει τους ανθρώπους που κινδυνεύουν και είναι σε δύσκολες στιγμές. Να μην περιμένουμε να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο και μετά να συζητήσαμε στα πάνελ και στις ειδήσεις. Να κάνουμε τα πάντα και να πανηγυρίζουμε κάτι σωστό», πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που μας αγκάλιασε ο κόσμος, για όλο αυτό που ζήσαμε για πρώτη φορά οι περισσότεροι από εμάς. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το καλοκαίρι για εμάς και δεν το λέω με την έννοια ότι σκάβαμε, αλλά η ψυχολογία μας ήταν χάλια, κληθήκαμε να κάνουμε κάτι για το οποίο δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα ανταπεξέλθουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ», κατέληξε η Φελίσια Λαπάτη.