Ένα φωτεινό Πάσχα στην Κύπρο αναμένεται να περάσουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Η τραγουδίστρια αλλά και παρουσιάστρια σκοπεύει να περάσει λίγες μέρες με τον ηθοποιό και καταξιωμένο σκηνοθέτη στο νησί της Αφροδίτης όπου θα ανακαλύψουν όμορφα σημεία του νησιού και θα ξεκουραστούν έπειτα από μια πολύ απαιτητική σεζόν.

‘Αλλωστε, τους τελευταίους μήνες έχουν βρεθεί αρκετές φορές μαζί στην Κύπρο  με τον Βασίλη Μπισμπίκη να απολαμβάνει πολλές φορές την αγαπημένη του στην πίστα του νυκτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται κάθε Κυριακή βράδυ και την τραγουδίστρια να του αφιερώνει μεγάλες της επιτυχίες και να του στέλνει φιλιά.

Μάλιστα οι δύο τους είχαν δώσει το πρώτο δημόσιο φιλί τους πάνω στην πίστα αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα θαμώνων και φωτογράφων.

Εκτός της Κύπρου θα αφιερώσουν κάποιες μέρες στα παιδιά τους και δεν αποκλείεται να ταξιδέψουν για λίγες μέρες σε ρομαντικό προορισμό έκπληξη!

Βανδή-Μπισμπίκης: Σχέση ζωής

Εχουν περασει έξι μήνες από τη βραδιά που έγινε γνωστή η σχέση της Δέσποινας και του Βασίλη, στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου τον περασμένο Νοέμβριο, και από τότε οι δυο τους δεν έχουν σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις.

Όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για ένα δεμένο ζευγάρι που μοιράζεται μια μοναδική σχέση ζωής γεμάτη ταύτιση και συναίσθημα σύμφωνα με την Real News. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δέσποινα είτε βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη στον τεχνοχώρο «Cartel» στου Ρέντη, είτε τον περιμένει μετά το τέλος των παραστάσεων για να φύγουν μαζί. Αλλά και ο Βασίλης όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι στο πλευρό της Δέσποινας και συχνά βρίσκεται στα παρασκήνια του μουσικού σόου «The chart show», που παρουσιάζει κάθε Σάββατο βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Οσο περνά ο καιρός η Δέσποινα και ο Βασίλης δημιουργούν ακόμα πιο δυνατούς δεσμούς. Ολα δείχνουν πως βρίσκονται στην καλύτερα περίοδο της σχέσης τους και έχουν αποφασίσει να χαίρονται την κάθε στιγμή. Απόψε το βράδυ ο Β. Μπισυπίκης ολοκληρώνει τις Θεατρικέςτου υποχρεώσεις στον τεχνοχώρο «Cartel». Η παράσταση «Ανθρωποι και ποντίκια», στην οποία πρωταγωνιστεί ρίχνει αυλαία για φέτος και μέχρι τις 29 Απριλίου θα ειναι ελεύθερος να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του για να συνεχίσει με την παράσταση «Κόκκινα φανάρια», στην οποία υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Οσο γιο τον προσεχή χειμωνα, ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης αναμένεται να ξεκινήσει πρόβες για το νέο του project, που δεν είναι άλλο από το «Εγκλημα και τιμωρία», το κλασικό μυθιστόρημα τοι Φιόντορ Ντοστογιέφσκι.