Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε ένα βίντεο παρέα με την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη και το Instagram πήρε φωτιά! Στο βίντεο ωστόσο δεν ήταν οι δυο τους αλλά οι… τρεις τους! Και όχι δεν εννοούμε τον νεαρό Γιώργο Νκολαΐδη που δεν συνηθίζει να εμφανίζεται στα social αλλά ένα τετράποδο!

Ο λόγος για μία πανέμορφη σκυλίτσα που ήταν εκ των βασικών… πρωταγωνιστών!

Μαμά και κόρη ήταν σε χαλαρή διάθεση και σχεδόν αμακιγιάριστες και έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι γνωστό ότι έχει τεράστια αδυναμία στα δυο της παιδιά Μελίνα και Γιώργο. Η κόρη της πρόκειται να κλείσει τα 18 σε λίγες μέρες ενώ δείχνει να ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της. Στο μεταξύ οι δυο τους φαίνεται να κάνουν καλή παρέα!

Αρκετές μάλιστα είναι οι φορές που η Δέσποινα Βανδή έχει δημοσιεύσει κοινά τους στιγμιότυπα ενώ όπως έχει αποκαλύψει επιθυμία της Μελίνας είναι να ασχοληθεί με το μιούζικαλ.

Στο μεταξύ μόλις δύο μέρες πριν η Δέσποινα Βανδή ήταν στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους  στο Open. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες και ο συνθέτης φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος.

Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν πολλές εξομολογήσεις και όταν ο Γιώργος Θεοφάνους τη ρώτησε αν φεύγει ποτέ ο έρωτας, η Δέσποινα Βανδή απάντησε:

«Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη… Οι άνθρωποι αλλάζουν, Γιώργο μου. Εξελίσσονται με τα χρόνια, με τα πράγματα που συμβαίνουν. Η αγάπη υπάρχει αλλά ο έρωτας μπορεί να φύγει. Πρέπει οι άνθρωποι να το προσπαθούν, να μη φύγει ο έρωτας. Όλα θέλουν την φροντίδα τους».