Εννέα μήνες μετά τον θάνατό του, ο Τόλης Βοσκόπουλος τιμήθηκε από τα βραβεία Grammy στην κατηγορία In Memorium για το 2022.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές συμπεριλήφθηκε σε αυτήν την κατηγορία, στην οποία τιμώνται άτομα για το ταλέντο και την προσφορά του στον πολιτισμό.

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε μάλιστα γνωστή την συγκεκριμένη είδηση για τη διάκριση του Τόλη Βοσκόπουλου, με μία ανάρτηση στα social media και ένα «Ευχαριστώ».

Πριν μερικές μέρες ποο γιορτάστηκε το Πάσχα, ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, καθώς λείπει από κοντά τους για πρώτη χρονιά ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Η φωνή του μεγάλου και δημοφιλούς καλλιτέχνη σίγησε για πάντα εκείνη τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, ακριβώς επτά ημέρες πριν τα γενέθλια του.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν 81 ετών όταν πέρασε στην αιωνιότητα αφήνοντας πίσω του μια σημαντική καριέρα.

Μαμά και κόρη επέλεξαν για ακόμα μία χρονιά την Κέρκυρα για την Ανάσταση, με την Άντζελα Γκερέκου να φέρνει μνήμες από το παρελθόν στο μυαλό της. Μάλιστα, λίγο πριν από την Ανάσταση έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.