Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να σπάσει την… μονοτονία της κακοκαιρίας που μόνο Ελπίδα δεν έφερε. Έτσι βγήκε στο Κολωνάκι και έκανε snowboard!

Με τον απαραίτητο εξοπλισμό και φυσικά με την κατάλληλη ενδυμασία,  ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγήκε στο Κολωνάκι και σάρωσε τους δρόμους!  Aκόμα μια φορά έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους πόσο ανατρεπτικός είναι και πόσο χιούμορ διαθέτει. Στο άλμπουμ που ανέβασε έγραψε στη λεζάντα: «Κέντρο Αθήνας 2022» και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια πήραν φωτιά.

 

Πριν λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η αδερφή του που είναι δικηγόρος, εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο «Νομικά Ζητήματα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.»

 

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ περήφανος για την αδερφούλα μου, που σήμερα εκδίδει το βιβλίο της «Νομικά Ζητήματα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας» στις Εκδόσεις Σάκκουλα. Tον κορυφαίο εκδοτικό οίκο νομικών βιβλίων στην Ελλάδα. Kαι με την στήριξη των Βασίλη Αποστολόπουλο και Παύλο Ευθυμίου πρωτεργατών της Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών. Το βιβλίο μιλάει για την κοινωνική και την βιώσιμη επιχειρηματικότητα που συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαντολλογικων προβλημάτων και αφορά όλους εμάς που σκεφτόμαστε το επιχειρείν και την βιωσιμότητα και θέλουμε να μάθουμε για αυτό. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στα καταστήματα και στο e-shop των εκδόσεων Σάκκουλα». Δείτε την εικόνα πιο κάτω: