Μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Γιάννης Νταλιάνης πήραν από κοινοί την απόφαση να βάλουν τέλος στον γάμο τους, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real News.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς «Σασμός» και ο επίσης αγαπημένος ηθοποιός της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» (αμφότερα προβάλλονται απο τον ALPHA TV) αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 18 χρόνια. Απόλυτη προτεραιότητα παραμένουν βεβαίως τα παιδιά που έχει αποκτήσει το ζευγάρι.

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News η κρίση στη σχέση των δύο ηθοποιών δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστεί και έτσι κατέληξαν στην κοινή απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους τους. Προς το παρόν Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Γιάννης Νταλιάνης εξακολουθούν να διαμένουν στο ίδιο σπίτι, ενώ παράλληλα συνεργάζονται θεατρική στην παράσταση «Οι Τσέντσι» που μόλις έχει κάνει πρεμιέρα στο θέατρο «Ωμέγα».

Να αναφέρουμε ότι οι δύο καλλιτέχνες γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι το 2007 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Ίχνη», ενώ δύο χρόνια μετά αποφάσισαν να παντρευτούν. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την απόκτηση των δύο παιδιών του, τη Μαρίνα και την Έλλη, με την τελευταία να ασχολείται επίσης με την υποκριτική, έχοντας συμμετάσχει στην επιτυχημένη σειρά «Αγάπη παράνομη» της ΕΡΤ.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Τι έλεγε για το σύζυγό της πριν 2 χρόνια…

Τα επόμενα επεισόδια

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Το τέλος του Φιλίππου συνδέεται με την δίκη της Χαϊδως

Έρωτας φυγάς: Αυτό θα είναι το τέλος της Νάντιας

Παναθηναϊκός: Η λεπτή ισορροπία με Βαγιαννίδη