Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας, Τζένη Μπαλατσινού εγκατέλειψε την Αθήνα για λίγες μέρες και πήγε για διακοπές στον αγαπημένο της προορισμό, την Πάτμο.

Η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια η οποία έχει πια στην αγκαλιά της και το τέταρτο παιδάκι της, τον Παναγιώτη Αντώνιο που είναι 1,5 έτους, ανυπομονεί να βρεθεί στο ησυχαστήριό της μαζί με την οικογένειά της.
Λόγω της πανδημίας, πολλοί από εμάς δεν κατάφεραν να βρεθούν στους αγαπημένους τους προορισμούς. Προφανώς το ίδιο θα ισχύει και για την Τζένη Μπαλατσινού που δεν έχει μπορέσει να επισκεφτεί όσες φορές θα ήθελε το νησί της.

Σήμερα (23/4) ωστόσο, οι προετοιμασίες είναι πολλές για το τραπέζι της Ανάστασης. Οι νοικοκυρές έχουν μπει στις κουζίνες για να προετοιμάσουν τα παραδοσιακά πιάτα. Έτσι και ο υπουργός Τουρισμού, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία υπερηφανεύεται για την μαγειρίτσα της συζύγου του.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε μία φωτογραφία της Τζένης τη στιγμή που μαγειρεύει στην κουζίνα, και τη συνόδευσε με τη εξής λεζάντα: ”Η γυναίκα μου κάνει την καλύτερη Αγιοείτικη μαγειρίτσα”.

H Τζένη Μπαλατσινού αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία του Βασίλη Κικίλια, συνοδευόμενη από μία καρδούλα δίπλα στο όνομά του.

μπαλατσινου

 

Πριν λόγες μέρες επιπλέον, η Τζένη Μπαλατσινού είχε ανεβάσει μία πολύ τρυφερή φωτογραφία της Αλεξάνδρας και του Μάξιμου από Νέα Υόρκη.
Τα 2 αδέρφια, λοιπόν, ποζάρουν από κάποιο ψηλό σημείο της Νέας Υόρκης.