Ο Ρούντι Τζουλιάνι ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Τραμπ, αποκαλύφθηκε ως διαγωνιζόμενος στο The Masked Singer, εξοργίζοντας τους τηλεθεατές. Μάλιστα, ένας εκ των κριτών αποχώρησε!

Αν και ο δικηγόρος και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης αποκάλυψε την ταυτότητά του στο σόου το βράδυ της Τετάρτης υπήρχαν αναφορές για την συμμετοχή του ήδη από τον Φεβρουάριο.

Ο ηθοποιός Ken Jeong και μέλος της κριτικής επιτροπής του The Masked Singer σηκώθηκε φανερά ενοχλημένος και αποχώρησε από το πλατό.

Ο Τζουλιάνι, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει κατηγορίες για διαφθορά και κερδοσκοπία και βοήθησε τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο να διακρίνει ψέματα και θεωρίες συνωμοσίας περί εκλογικής νοθείας το 2020 αποκαλύφθηκε ως Jack in the Box στο πρόσφατο επεισόδιο.

Για το τελευταίο του τραγούδι, ερμήνευσε μεταμφιεσμένος στο «Bad to the Bone». Όταν αποκαλύφθηκε, ωστόσο, ο κριτής Κεν Τζέονγκ, γνωστός από τον ρόλο του στο franchise “The Hangover” τον κοιτούσε αποβολωμένο και στη συνέχεια σηκώθηκε και αποχώρησε από το πλατό, λέγοντας “Γεια σας, τέλος.”

Εξίσου έκπληκτοι εμφανίστηκαν και οι υπόλοιποι κριτές με τη Νικόλ Σέρζινγκερ να ρωτάει “Αυτός είναι ο Ρόμπερτ Ντιβάλ,” ενώ ο Ρόμπιν Θικ σχολίασε χαμογελώντας “Αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ.”

Η αποκάλυψη του Ρούντι Τζουλιάνι προκάλεσε οργή στους τηλεθεατές, που έκαναν λόγο για «απαράδεκτη κίνηση» ενώ τόνισαν ότι έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή, όχι σε πολλούς εκπομπή ριάλιτι.

Μεταξύ άλλων σχολίων πως θα έπρεπε «να βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιον δικαστή αντί με τους κριτές» ενώ υπογράμμισαν την έλλειψη αξιών που χαρακτηρίζει την εμπορική τηλεόραση της Αμερικής.