Ο Αργύρης Πανταζάρας πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» παίζοντας τον κεντρικό χαρακτήρα της ιστορίας τον Ντίνο. Ο ταλαντούχος και αγαπημένος νεαρός ηθοποιός βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στην τηλεόραση και μάλιστα σε πετυχημένη ελληνική σειρά καθώς τον έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε σχεδόν συνεχόμενη παρουσία σε επιτυχημένα πρότζεκτ.

Αρχικά ήταν οι Άγριες Μέλισσες για να ακολουθήσει πέρσι ο Σασμός από τον οποίο αποχώρησε παραμένοντας ωστόσο στον Alpha όπου και βρήκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ντίνου. Η αρχή του Πανταζάρα στη μικρή οθόνη όμως έγινε στο Κόκκινο Ποτάμι και θα μπορούσε να πει κανείς ότι ένας τόσο ταλαντούχος ηθοποιός με χρόνια παρουσία στο θεατρικό σανίδι καθυστέρησε αρκετά για να κάνει αυτό το βήμα.

Αυτή την απορία μας έλυσε ο ίδιος ο ηθοποιός στη νέα του συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» στο οποίο άφησε αιχμές προς συναδέλφους του αλλά και τον ίδιο τον τρόπο που λειτουργεί η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Χωρίς να μασήσει τα λόγια του, ο Αργύρης Πανταζάρας δήλωσε ότι όταν πρωτοβγήκε δεν υπήρχαν ρόλοι για αυτόν στην τηλεόραση. «Επίσης, πέντε μεγάλα ονόματα έτρωγαν την πίτα και τους πιτσιρικάδες τους έπαιζαν 40άρηδες.», τόνισε ο ίδιος παρουσιάζοντας την τότε περίοδο στην τηλεόραση από τη δική του οπτική γωνία. «Δηλαδή τι; Να θέλω να παίξω τον μπάρμπα στα 22 μου; Ή να παίζω τον μαθητή σχολείου στα 30 μου; Θέλεις έναν μεγάλο πάρε έναν μεγάλο, θέλεις πιτσιρικά πάρε πιτσιρικά. Εγώ λέω πάρτε καλούς ηθοποιούς στις σωστές θέσεις», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το γεγονός ότι πολλοί ηθοποιοί του πιο σοβαρού ρεπερτορίου παίζουν πλέον και στην τηλεόραση ενώ παλιότερα δύσκολα γινόταν αυτό ο ίδιος διαφώνησε καθώς θεωρεί ότι ποτέ οι ηθοποιοί δεν απέφευγαν την τηλεόραση αλλά η τηλεόραση αυτούς. Για ακόμη μία φορά τα έβαλε με τις παραγωγές και τον τρόπο που αυτοί επιλέγουν το καστ αναφέροντας ότι βλέπαμε στην τηλεόραση πολλά άτομα που δεν είχαν σχέση με την υποκριτική.

Αν μη τι άλλο ο Αργύρης Πανταζάρας εκφέρει με ειλικρίνεια τις απόψεις του και τις στηρίζει με επιχειρήματα…

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Η Μαρία Μπεκατώρου εισβάλει στη σειρά – Αυτός θα είναι ο ρόλος της

Βουλή TV: Μπαίνει στις μετρήσεις της Nielsen;

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Χαμός – Ο Ιάσονας προλαβαίνει την Αλεξάνδρα πριν κάνει την άμβλωση και εκδικείται την Ελπίδα