Άνοιξε ξανά η συζήτηση για το κανάλι «Βουλή TV» και το αν θα πρέπει αυτό να βρίσκεται κανονικά στις μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση ή όχι. Αφορμή στάθηκε αυτή τη φορά η τελευταία τριήμερη συζήτηση στη βουλή της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κανάλι «Βουλή TV» βρίσκεται εδώ και χρόνια εκτός των μετρήσεων όπου μετέχουν όλα τα κανάλια. Το 2017 είχε γίνει μια προσπάθεια από τον τότε πρόεδρο Νίκο Βούτση να μετριέται η τηλεθέαση των συνεδριάσεων με τον ίδιο τρόπο που γίνεται στα υπόλοιπα κανάλια. Μάλιστα η απόφαση είχε ληφθεί και είχε δημοσιευτεί τότε και στο «Διαύγεια». Ωστόσο εν τέλει αυτή η απόφαση έμεινε στα χαρτιά καθώς ασκήθηκαν πιέσεις μέσα από το κανάλι να μην προχωρήσει για να μη φανεί η πολύ χαμηλή τηλεθέαση.

Για ακόμη μία φορά όμως το θέμα έρχεται στο προσκήνιο εν μέσω της προεκλογικής περιόδου στην οποία σιγά σιγά μπαίνουμε. Άνθρωποι από το κανάλι σκέφτονται από την επόμενη κιόλας σύνοδο της Βουλής να προτείνουν να ανοίξει και πάλι η συζήτηση για τις μετρήσεις. Σίγουρα ένα δύσκολο σενάριο για να πραγματοποιηθεί αλλά δεν αποκλείεται τελικά και να το δούμε να γίνεται πράξη.

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Η Μαρία Μπεκατώρου εισβάλει στη σειρά – Αυτός θα είναι ο ρόλος της

Survivor All Star spoiler 10/2: Χαμός με Χάρο-Η αποκάλυψη για τα κόπρανα-Ποιανού ήταν τελικά;

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Χαμός – Ο Ιάσονας προλαβαίνει την Αλεξάνδρα πριν κάνει την άμβλωση και εκδικείται την Ελπίδα