Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για της σχέση που έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της και συνεργάτη της, Φώτη Λιώση, υπήρξε κοινή ανακοίνωση από την πλευρά του ζευγαριού προς τους δημοσιογράφους.

Η δικηγόρος Αλεξάνδρα Μακρή και το γραφείο της έχει αναλάβει τα διαδικαστικά ενώ η εκπομπή του ALPHA, Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ήταν αυτοί που τη δημοσιοποίησαν. Ουσιαστικά, Όλγα και Φώτης ζητούν από τα Μέσα να σταματήσουν την αναπαραγωγή στα θέματα που αφορούν στις σχέσεις τους με την μητέρα και πεθερά αντίστοιχα.

«Μετά τη συνεχή αναπαραγωγή ανακριβών δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα κλονιστικών για τη ψυχική μας ισορροπία και πρωτίστως με γνώμονα τη προστασία του ανήλικου τέκνου μας, σας παρακαλούμε θερμά να αποσύρετε όλα τα εν λόγω δημοσιεύματα που αφορούν στις οικογενειακές μας σχέσεις και να παύσετε στο μέλλον την αναπαραγωγή αντίστοιχων δημοσιευμάτων αναφορικά με τις οικογενειακές και διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλιώς η οικογένειά μας θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για τη συκοφαντική δυσφήμιση που υφίσταται.

Περαιτέρω θα πρέπει να διασαφηνίζουμε ότι καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα σε όσα επιλέγουμε να δημοσιεύσουμε σε κοινωνικά δίκτυα (instagram, facebook stories, Tik Tok κτλ) με τα πρόσωπα της οικογένειάς μας και τις σχέσεις μεταξύ μας, ενώ οι σχολιασμοί που διαβάζουμε ανάγονται σε εικασίες που είναι εντελώς ανεπέρειστοι  εντείνοντας με αυτόν τον τρόπο τον βαθμό της ζημίας που έχουμε ήδη υποστεί.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και τον σεβασμό που θα επιδείξετε στη βούληση της οικογένειάς μας προς προστασία του ανήλικου τέκνου μας» επισημαίνεται.

Άντζελα Δημητρίου: Δείτε το ρεπορτάζ