Οριστικό τέλος στις σχέσεις τους φαίνεται πως έβαλε η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Happy Day».

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, μόνο τυχαία δεν ήταν η απουσία της κόρης της στο μνημόσυνο της γιαγιάς της καθώς μετά τα εννιάμερα και την ένταση με στενό συνεργάτη της Άντζελας Δημητρίου η τραγουδίστρια “πάγωσε” και δεν ξαναπροσπάθησε να έχει επαφή μαζί της αλλά ούτε με το εγγόνι της.

Η ίδια, σύμφωνα με αποκλειστκές πληροφορίες, έστειλε δικό της άνθρωπο για να τους μεταφέρει πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν τηλεφώνησε η ίδια αλλά έστειλε μεσάζοντα.

Η πλευρά της Όλγας Κιουρτσάκη, από την άλλη, είχε διάθεση -και το έδειχνε- να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους. Μετά από αυτή την εξέλιξη παραμένει μυστήριο το όνομα της εγγονής της σπουδαίας τραγουδίστριας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το όνομά της θα είναι Μιχαέλα – Αγγελική. Ωστόσο, μένει να δούμε όπως λέει το ρεπορτάζ αν θα μείνει το όνομα Αγγελική!

Συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1 είχε δώσει πριν λίγο καιρό η γνωστή τραγουδίστρια. Η ίδια μίλησε για τη ζωή της και όσα έχουν γίνει με την κόρη της Όλγα ενώ δε δίστασε να πει ότι θέλει να ζήσει τη ζωή της.

Η ίδια είπε: ότι θέλει να κοιτάξει την Άντζελα πριν να είναι αργά.

«Η Όλγα πλέον μεγάλωσε, έχει γίνει μια κούκλα, έχει γίνει μάνα που πρέπει αυτό να το σεβαστεί και να γίνει σωστή μάνα όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Την αγαπάω την κόρη μου, αγαπάω το εγγόνι μου, αγαπάω τον γιο μου, αγαπάω τα εγγόνια μου, τους αγαπάω όλους αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Θέλω λιγάκι να κοιτάξω εμένα. Θέλω λίγο να ενδιαφερθώ για μένα».

«Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη την οικογένεια μου. Θέλω λίγο να κοιτάξω εμένα. Θέλω να κοιτάξω λίγο την Άντζελα, πριν να είναι αργά. Δεν θέλω η Άντζελα κάποια στιγμή να πει «τι έκανα; Έδωσα αυτό, έδωσα εκείνο και εγώ τι κάνω; Να πεθάνω;». Όχι, όχι»

Άντζελα Δημητρίου: Δείτε το ρεπορτάζ