Ο θάνατος ένωσε την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη μετά από μήνες που είχαν κόψει κάθε επικοινωνία!

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία της μητέρας της τραγουδίστριας που έφυγε πριν λίγες μέρες. Το κλίμα είναι βαρύ στο Κοιμητήριο της Ηλιούπολης και στο τελευταίο αντίο στην αγαπημένη μητέρα της Άντζελας που έφυγε στα 96 της χρόνια.

Μητέρα και κόρη, άφησαν στην άκρη τα όποια προβλήματα τις χώριζαν ενώ όπως έγινε γνωστό από την Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή του ALPHA Super Κατερίνα , η Όλγα ανέβηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/2) στο σπίτι της μητέρας της και έτσι βρέθηκαν σήμερα οι δύο τους δυο γυναίκες.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο γαμπρός της τραγουδίστριας δεν ήταν εκεί.

Τι είχε συμβεί όμως στην Αμερική που ήταν τόσο σοβαρό ώστε να επιστρέψουν άρον-άρον;

Δείτε τι είχε πει στον Νίκο Γεωργιάδη.

«Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν κι αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια, και έρχεται εκείνος (ο γαμπρός της) και μου λέει «μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια». Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια, που μέναμε μαζί στο δωμάτιο: Πάρε, σε παρακαλώ, στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω!». Και της λένε «11 δολάρια».

Του λέω: «Φώτη μου, το νερό δεν έχει όσο είπες». Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα: «Μην της ξαναμιλήσεις και μην της ξανακάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα» είπε κλείνοντας.

 

Άντζελα Δημητρίου: Δείτε το ρεπορτάζ