Δε λέει να ηρεμήσουν τα πνεύματα ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη αν και όλοι θεώρησαν, πως μετά την κηδεία της μητέρας και γιαγιάς, θα βελτιωνόταν η μεταξύ τους σχέση.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει αφού σύμφωνα με την εκπομπή του Open «Πρωινό Σουσού», κατά τη διάρκεια του καφέ μετά το μνημόσυνο η Όλγα αποχώρησε όχι από την κεντρική πόρτα του καφενείου, αλλά από την πλαϊνή και μάλιστα δευτερόλεπτα νωρίτερα ακούστηκαν φωνές.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος που ήταν παρούσα στο περιστατικό, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου φώναζε δυνατά «Έχω και μηνύματα από δημοσιογράφους».

Στο μεταξύ, οι δύο γυναίκες πριν από περίπου 2 ώρες είχαν μπει στο κοιμητήριο μαζί και κρατιόντουσαν χέρι χέρι!

Φαίνεται ότι η μεγάλη απώλεια δεν ήταν ικανή για να συμφιλιώσει τις δύο γυναίκες ενώ να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια μια μέρα μετά την κηδεία της μητέρα της, βρισκόταν στη θέση της στο 2o live του J2US για το ντουέτο της με τον Στέλιο Δρουμαλιά σαν σωστή επαγγελματίας!

«Θέλω να πω ότι ο καλλιτέχνης είναι πάντα ένας παλιάτσος που πάντα γελάει. Είχα χάσει τον αδελφό μου -ξέρει η Καίτη- τον πατέρα μου και τώρα έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου τη μάνα μου. Εύχομαι ότι εκεί που την έχω στείλει είναι πολύ καλά. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα αυτή τη μάνα όλα αυτά τα χρόνια και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία. Γιατί η μάνα είναι μάνα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το J2US συνεχίζεται δεν θα φύγω».

 

Άντζελα Δημητρίου: Ένταση στα εννιάμερα!