Σε τροχιά αποδέσμευσης από τον ΑΝΤ1 βρίσκεται η Φαίη Μαυραγάνη η οποία διανύει τους τελευταίους της μήνες στο συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Οι πληροφορίες της RealNews έρχονται για να αποκαλύψουν ότι η δημοσιογράφος θα αποτελέσει παρελθόν σύντομα ενώ ταυτόχρονα έχει ήδη πραγματοποιήσει συνάντηση με υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν δώσει τα χέρια για έναρξη της συμφωνίας τους από τον Σεπτέμβριο σε πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Την ίδια ώρα, σε συνάντηση που είχε ο ΑΝΤ1 με την ίδια έδειξε πως δεν είναι ικανοποιημένος από τα νούμερα στην τηλεθέαση που σημειώνει η εκπομπή «Στούντιο με θέα». Το τελικό ραντεβού του καναλιού με τη Φαίη Μαυραγάνη θα γίνει μετά το Πάσχα και όλα δείχνουν πως πρόκειται για μια τυπική συνάντηση αποχαιρετισμού.

Στο κανάλι πάντως υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Στο τραπέζι έχει πέσει ακόμη και το τέλος των ζωντανών εκπομπών με τις οριστικές αποφάσεις να μην έχουν ληφθεί ακόμη.

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Οριστικό τέλος από τον ANΤ1

Αγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό: Η υπόθεση του Β κύκλου

Survivor 21-4: Η πιο σωστή απόφαση της παραγωγής – Το λέει ο Λιανός στο trailer!