Η μίνι σειρά «Ο γιατρός» έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τη συχνότητα του «ALPHA TV» να συγκλονίσει το κοινό. Το καθοριστικό γκεστ που θα έχει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σε ένα σήριαλ που βασίζεται στο ιταλικό φορμάτ «Nelle tue mani» (Στα χέρια σου) και αφηγείται την αληθινή ιστορία του γιατρού Πιερντάντε Πιτσιόνι.

Πώς είναι να διαγράφονται ξαφνικά τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου; Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό έχει να διαχειριστεί «Ο γιατρός» όπως σημειώνει ο «Τηλεθεατής».

Ειδικότερα θα δούμε έναν πατέρα (τον οποίο υποδύεται ο Βλαδίμηρος Κυριακής), να πυροβολείο τον γιατρό Ανδρέα Βρεττό (Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη) καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του γιού του. Ο γιατρός δεν θα πεθάνει, ωστόσο θα χάσει τη μνήμη του. Θα επανέλθει μεν κάποια στιγμή και τότε θα θυμηθεί τα πάντα, εκτός όμως από όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 12 έτη της ζωής του.

«Με μεγάλη χαρά πήγα, όταν μου τηλεφώνησαν για να παίξω. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Ήταν ένα γύρισμα και το χάρηκε πάρα πολύ και σε επίπεδο παραγωγής, σκηνοθέτη, διευθυντή φωτογραφίας. Πολύ καλοστημένη δουλειά και περιμένων να τη δω να προβάλλεται», δήλωσε στον «Τηλεθεατή» ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

https://youtu.be/_UfeU5rDvKA

Όλες οι ειδήσεις

Fame Story: Σχοινάς, Ρόκκος, Δάντης και Mente Fuerte εισβάλουν στο παιχνίδι

Νότιγχαμ Φόρεστ: Έκανε την ακριβότερη πώληση της ιστορίας της – «Τρελά» λεφτά στα ταμεία της!

Βίκυ Καγιά: Αυτός την έκανε ρεζίλι-Ένιωσε σαν τα μοντέλα στο GNTM-Ποιος της φώναξε;