Ο Τίμος, στα Τρία Μίλια προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεσκεπάσει όποιον ή όποιους έχουν βαλθεί να του καταστρέψουν τη ζωή.’Ετσι, έχοντας τη βοήθεια του Ευθύμη, καταφέρνει να εντοπίσει τον άνθρωπο που πλαστογράφησε σημαντικά έγγραφα, τα οποία τον ενοχοποιούσαν για εγκληματικές ενέργειες με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Στα προσεχή επεισόδια, ο Τίμος, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του, επικοινωνεί με τον άνθρωπο που πλαστογράφησε τα έγγραφα και του ζητάει να βρεθούν από κοντά, καθώς θέλει να κάνουν μία σχετική συζήτηση. Σύντομα, αυτός ο άνθρωπος, που φέρει το ψευδώνυμο «Φειδίας», εμφανίζεται στο νησί. Πίσω από αυτό το όνομα κρύβεται μια μυστηριώδης γυναίκα, η Σύλβια. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα που πηγαίνει εκεί με δικαιολογία το επερχόμενο καλλιτεχνικό φεστιβάλ αλλά και για να συναντήσει τον Τίμο. Κάποια στιγμή, λοιπόν, εκείνη γνωρίζεται τυχαία με τον άντρα, αγνοώντας όμως ποιος πραγματικά είναι, και μεταξύ τους αναπτύσσεται μία ιδιαίτερη συμπάθεια. Μάλιστα, ο Τίμος γοητεύεται αμέσως από τη Σύλβια και αρχίζει να την προσεγγίζει με στόχο να βάλει στη ζωή του, αγνοώντας, αντίστοιχα, πως πρόκειται για την πλαστογράφο ή αλλιώς τον «Φειδία».

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Τίμος ζητάει από  τον Ευθύμη να χρησιμοποιήσει το δικό του όνομα όταν βρεθεί με τον Φειδία.

Και η μέρα της μεγάλης συνάντησης δεν αργεί. Ο Τίμος φτάνει στο σημείο που έχουν ορίσει το ραντέβου τους και βλέπει τη Σύλβια. Και οι δύο σοκάρονται, καθώς αποκαλύπτεται η πραγματική τους ταυτότητα. 

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Star

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Μιλγουόκι Μπακς: «Σίφουνας» ο Αντετοκούνμπο με 37 πόντους – Πέρασαν από τη Νέα Υόρκη τα «ελάφια» (vid)

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!