Η Μάνια ακούει τη Φωτεινή και τον Στέφανο στα Τρία Μίλια να κατηγορούν τον Μιχάλη για την κλοπή των χρημάτων και θυμώνει. Η ίδια σκέφτεται να εκθέσει την Φωτεινή στα μάτια του και αποφασίζει να του μιλήσει. Ο Ευθύμης και ο Τίμος περιμένουν την αντίδραση του πλαστογράφου στο δόλωμα που του έριξαν. Η Φωτεινή ρωτάει τον Μιχάλη αν έχει μπλέξει πάλι με τον τζόγο και εκείνος, φυσικά, το αρνείται. Ο Γεράσιμος, ο Στέφανος και η Φωτεινή λένε στον Μιχάλη πως γνωρίζουν ότι ξανάρχισε τον τζόγο και εκείνος γίνεται έξαλλος μαζί τους. Παρόλο που λίγο αργότερα παραδέχεται την αλήθεια, τα βάζει με τη Φωτεινή που τον κατηγορεί για την κλοπή.

Ο Στέφανος ζητάει από τη Λίζα να πείσει τη Μάνια να ξεπεράσει τις ηθικές της αναστολές και να διεκδικήσει τον Μιχάλη, όμως εκείνη ακόμα δεν καταλαβαίνει γιατί επιμένει τόσο. Ο Ευθύμης αναζητάει τον ιδιοκτήτη του λογότυπου, χωρίς αποτέλεσμα, αλλά η Κλειώ και ο Πέτρος βρίσκουν έναν απροσδόκητο τρόπο να τον εντοπίσουν. Η συζήτηση της Φωτεινής με τον Μιχάλη της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη…Της λέει να μείνουν λίγο χώρια.

Το ίδιο λογότυπο εξετάζουν και ο Τίμος με τον Ευθύμη. Η Ελένη και ο Χάρης, ύστερα από τον πρώτο τους μεγάλο καβγά, περνούν μαζί μια νύχτα μεγάλου πάθους. Η Λίζα προσπαθεί και καταφέρνει να διαβάλλει τη Φωτεινή στη Μάνια. Ετσι, όταν ο Μιχάλης τη συναντάει στον δρόμο και της προτείνει να την πάει στο οινοποιείο, εκείνη δέχεται. Μάλιστα οι δυο τους περνούν όλη τη μέρα μαζί.

Ο Τίμος και ο Ευθύμης προσπαθούν να κανονίσουν μια συνάντηση με τον πλαστογράφο. Εκείνος τους ζητάει ένα μεγάλο ποσό προκαταβολικά και ο Τίμος αναγκάζεται να απευθυνθεί στη Δέσποινα. Η Κάτια φαίνεται να είναι η μόνη που κατανοεί πώς νιώθει ο Μιχάλης, ενώ το φεστιβάλ που διοργανώνει δέχεται πολλές συμμετοχές. Ανάμεσά τους υπάρχει και μια ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα, η Σύλβια (Λένα Δροσάκη).

Ο Ευθύμης, με τη βοήθεια του Τίμου, πείθει τη Δέσποινα να τους δώσει τα χρήματα που ζητάει ο πλαστογράφος. Ωστόσο εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι θέλει διαζύγιο.

Ο Μιχάλης απορρίπτει το φιλί της Μάνιας, λέγοντάς της ότι αγαπάει τη Φωτεινή. Γυρίζουν μαζί στο σπίτι. αλλά εκεί τους περιμένει η Φωτεινή εξαγριωμένη, επειδή δεν απαντούσαν στις κλήσεις της.

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Star

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Σεισμός: Συνεχίζεται η ανησυχία από τους σεισμολόγους – «Δε γνωρίζουμε αν αυτός ήταν ο κύριος σεισμός»!

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!