Τα «Τρία μίλια» έρχονται προσεχών στην οθόνη μαs και υπόσχονται αγωνία, συναίσθημα, ανατροπές και καταιγιστικέs εξελίξειs. Το κανάλι της Κηφισιάs πριν τη λήξη τηs φετινής σεζόν κρύβει εκπλήξεις κι ετοιμάζεται για αντεπίθεση με ολοκαίνουρια καθημερινή σειρά.

Ως γνωστόν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στο Star, όσον αφορά τη μυθοπλασία, έγινε την προηγούμενη σεζόν με την αισθηματική κομεντί «Έρωταs με διαφορά». Φέτος ετοιμάζει μια ακόμη παραγωγή η οποία θα είναι καθημερινή και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει πρεμιέρα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό τη Δευτέρα 4 Απριλίου και μάλιστα στην απογευματινή ζώνη.

Το σενάριο που επεξεργάζονται οι ιθύνοντες του καναλιού είναι να την τοποθετήσουν θέση της «Elif» που το καλοκαίρι, ούτως ή άλλωs ολοκληρώνεται. Τα «Τρία μίλια» είναι ένα δράμα μυστηρίου με πολύ σασπένς. Μάλιστα το σενάριο δεν βασίζεται σε κάποιο ξένο αλλά είναι πρωτότυπο και φέρει την υπογραφή του Αγγελου Χασάπογλου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κώσταs Κιμούληs.

Όσο για το καστ: Αποτελείται από ονόματα που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρο τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Χάρης Σώζος, ο οποίος πέρυσι μας εξέπληξε ευχάριστα με τη συμμετοχή του στιs «Άγριες μέλισσες», η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, ο Χάρης Γρηγορόπουλος και ο Τόνυ Δημητρίου. Όλοι έχουν ήδη μπει στη… δράση των γυρισμάτων με ενθουσιασμό και μεράκι γι αυτή τη νέα συνεργασία.

Τρία Μίλια: Η υπόθεση

Μια γυναίκα βρίσκει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της και να κάνει μια νέα αρχή σε αχαρτογράφητα νερά. Ένας ισχυρόs άντραs επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, για να δημιουργήσει και πάλι, λίγο πριν το τέλος. Δύο αδέλφια που τους ενώνουν και τους χωρίζουν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζονται. Μια σύζυγοs που είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατέκτησε.

Όλα ξεκινούν όταν μια γιατρός από στην Αθήνα βρίσκεται διακοπές σε κάποιο νησί. Εκεί θα συναντήσει τον απόλυτο άρχοντα του νησιού, έναν πλούσιο και επιτυχημένο επιχειρηματία που πριν από λίγα χρόνια του είχε σώσει τη ζωή. Η περιπέτεια υγείαs που είχε αντιμετωπίσει τον έκανε να αποφασίσει τη δημιουργία ενόs μεγάλου πρότυπου ιατρικού κέντρου που θα εξυπηρετεί όχι μόνο το νησί, αλλά και όλα όσα βρίσκονται σε σχετικά κοντινή απόσταση. Κι ενώ όλοι περιμένουν να το αναλάβει ο έναs από τουs δύο γιούς του που είναι γιατρός, αυτός δίνει τα «κλειδιά» στην Αθηναία… χωρίς κανείς να καταλαβαίνει τον λόγο.