Μία νέα καθημερινή δραματική  σειρά με τίτλο «Τρία μίλια»  έρχεται στο Star.

Το καλοκαίρι του 2021 ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τη νέα σειρά του Star που θα κρατά καθημερινά συντροφιά στους τηλεθεατές του. Στόχος του καναλιού ήταν η είσοδός της στη μάχη της τηλεθέασης κατά το β’ μισό της τρέχουσας σεζόν.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και η σειρά «Τρία μίλια» σε σενάριο Άγγελου Χασάπογλου (Χαιρέτα μου τον πλάτανο, Μην Ψαρώνεις, Με τα παντελόνια κάτω») ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της.

Η υπόθεση της σειράς:

Μια γυναίκα, βρίσκει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της και να κάνει μια νέα αρχή σε αχαρτογράφητα νερά. Ένας ισχυρός άντρας, επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, για να δημιουργήσει και πάλι, λίγο πριν το τέλος.

Δύο αδέλφια, που τους ενώνουν και τους χωρίζουν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζονται. Μια σύζυγος, που δεν θέλει να κοιτάζει πίσω της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατέκτησε.

Ένα ήσυχο και όμορφο νησί, με ένα ηφαίστειο από ένοχα μυστικά, που είναι έτοιμο να εκραγεί. Ένα σκοτεινό παρελθόν μπορεί να οδηγήσει σε ένα φωτεινό μέλλον;

Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα, οι ήρωες θα βρεθούν ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ μακριά ή κοντά από τον πόνο, τον έρωτα, το θυμό, την αγάπη, τη συγχώρεση, τη λύτρωση…