Η ελληνική σειρά «Τρία Μίλια» έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 4/4, στις 17:30 στο Star και  μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, την ίδια ώρα.

Στην υπόθεση, μια γυναίκα θα βρει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της και να κάνει μια νέα αρχή, σε αχαρτογράφητα νερά. Ένας ισχυρός άντρας θα επιστρέψει στη γενέτειρά του, με στόχο να συνεχίσει να δημιουργεί, μέχρι το τέλος. Δύο αδέλφια θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν πολλά που τους ενώνουν, αλλά και πολύ περισσότερα που τους χωρίζουν. Μια σύζυγος δεν επιθυμεί καθόλου να θυμάται το παρελθόν της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατέκτησε… Ένα ήσυχο νησί κρύβει ένα ηφαίστειο από ένοχα μυστικά που είναι έτοιμο να εκραγεί!

Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Τρία Μίλια 18/4/22

Η Κάτια απειλεί τον Νικόλα, λέγοντας του ότι γνωρίζει πολλά για το παρελθόν του και θα πρέπει να προσέχει. Ο Νικόλας της απαντάει πως αυτά που γνωρίζει ο ίδιος για το δικό της παρελθόν είναι πολύ σημαντικότερα και πως αν γίνουν αποκαλύψεις, θα κινδυνεύσει περισσότερο εκείνη. Η ερωτική χημεία, που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Φωτεινή και στον Ευθύμη, οδηγεί τελικά τον έναν στην αγκαλιά του άλλου. Η Λίζα αντιλαμβάνεται τη σχέση, που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους και απογοητεύεται πολύ.

Ο Μιχάλης και ο Τίμος εξακριβώνουν το πρόσωπο του εκβιαστή, που απέσπασε τα χρήματα από τον Μιχάλη. Είναι ο Αντρέας, ο οποίος ετοιμάζεται να μπει στο πλοίο για να φύγει από το νησί. Το καράβι, όμως, παρουσιάζει βλάβη και η αναχώρηση καθυστερεί. Ο Πέτρος και η Κλειώ συνεχίζουν τις έρευνές τους για να ανακαλύψουν ποιος έβαλε τη φωτιά. Το καράβι επιδιορθώνεται, αλλά την ώρα που ο Αντρέας επιβιβάζεται, τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Τρία Μίλια  19/4/22

Ο Τίμος και ο Μιχάλης προλαβαίνουν τον εκβιαστή λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο για τον Πειραιά και τον σταματούν. Πηγαίνουν στο δημαρχείο και προσπαθούν να μάθουν για ποιον δουλεύει. Ο Ευθύμης παίρνει μαζί του το στικάκι, που βρήκε κρυμμένο μέσα στο κουτί με το δαχτυλίδι της Φωτεινής. Η Δέσποινα ανακαλύπτει πως η Λίζα έχει πάρει κρυφά από το φαρμακείο καρτέλες με ηρεμιστικά χάπια. Ο Γεράσιμος εκπλήσσεται ευχάριστα από την αλλαγή της Κάτιας και τη διάθεσή της να κάνουν μια καινούργια αρχή στη σχέση τους. Ο Μιχάλης μαθαίνει για τον Ευθύμη και τη Φωτεινή και δε δείχνει να ενθουσιάζεται.

Ο Νικόλας παρακαλεί τον Χάρη να προσλάβει τον Πέτρο, στο μπαρ και εκείνος ενημερώνει τον καπετάνιο για αυτήν την εξέλιξη. Την ίδια στιγμή, η Κλειώ συζητώντας με την Φωτεινή προτείνει τον εαυτό της για να εργαστεί ως γραμματέας στην υποδοχή του ιατρείου. Ο Μιχάλης εκπλήσσεται όταν το ακούει και ο Πέτρος αντιδράει στην αρχή, αλλά η Κλειώ τους πείθει…

Τρία Μίλια 20/4/22

Η σχέση της Φωτεινής με τον Ευθύμη γίνεται γνωστή σε όλο το νησί. Η Λίζα απογοητεύεται τόσο πολύ από αυτήν την εξέλιξη, που σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της. Ο Μιχάλης ζητάει εξηγήσεις από τη Φωτεινή για την παρουσία του Ευθύμη στο ιατρείο και αυτό τους οδηγεί σε έναν έντονο καυγά. Ο Γεράσιμος ανακοινώνει στον Νικόλα ότι θέλει να τον προσλάβει ως προσωπικό του βοηθό. Ο Νικόλας του εκφράζει μια επιφύλαξη σχετικά με την αποδοχή του από την Κάτια και εκείνη όντως αντιδρά σ’ αυτήν την απόφαση του συζύγου της. Ο Ευθύμης προτείνει στην Λίζα να πάνε οι δυο τους μια βόλτα, ώστε να εκτονωθεί κάπως η κατάσταση.

Η Κάτια ζητάει από τη μέλλουσα νύφη της, την Ελένη, να συναντηθούν οι δυο τους για να συζητήσουν και να γνωριστούν καλύτερα και εκείνη εκμυστηρεύεται στη μητέρα της ότι είναι πολύ αγχωμένη σχετικά με την εντύπωση που θα της κάνει. Ο Τίμος θεωρεί ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει ποιος είναι ο εκβιαστής…

Δείτε το σημερινό trailer της σειράς