Την ώρα που η Κυριακούλα νοσηλεύεται στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, η Φιλιώ έχει σπασμούς και έντονους πόνους που βάζουν σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της.
Η αιφνιδιαστική λιποθυμία της Κυριακούλας κατά τη διάρκεια της συνάντησης της οικογένειάς της με την οικογένεια Μακρή και η διακομιδή της στο νοσοκομείο, αναστατώνει τους πάντες και απειλεί να φανερώσει ένα μυστικό, που έμοιαζε καλά κρυμμένο στο παρελθόν.

Τη νύχτα στο νοσοκομείο τη διαδέχεται μια εξίσου ανάποδη μέρα. Η Κυριακούλα, χωρίς να λέει κουβέντα, αξιώνει από την Αλεξάνδρα να πάρει τις αποστάσεις από τον Άλκη, βρίσκοντας δικαιολογίες που στ’ αυτιά της κόρης της ακούγονται, το λιγότερο, ανεξήγητες και παράλογες. Επιμένει όμως. Δεν τη σταματάει ούτε καν το γεγονός πως η νύφη της, η Φιλιώ, μοιάζει να έχει κάποιες επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της. Η κοπέλα νιώθει έναν οξύ πόνο και εκείνος που θα σπεύσει στο πλευρό της είναι όχι ο Γρηγόρης, αλλά ο γοητευτικός γιατρός Γκλαβάνης. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν το μωρό της εγκυμονούσας κοπέλας, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνουν και η Φιλιώ αποβάλλει και νιώθει συντετριμμένη.

Ύστερα από την αποβολή πού είχε στην εγκυμοσύνη της, η Φιλιώ δεν θέλει να δει τον Γρηγόρη. Του λέει πως δεν ήταν εκεί για να της συμπαρασταθεί και δε νοιάστηκε για εκείνη και το παιδί τους! Τσακώνονται και ο Γρηγόρηs ξεσπάει τα νεύρα του στη Φιλιώ, καθώς την κατηγορεί με τη σειρά του ότι δέχεται το φλερτ του γιατρού Γκλαβάνη. «Δεν έχασε την ευκαιρία. Αμέσως έτρεξε δίπλα σου», είναι τα λόγια του. «Ναι, γιατί είναι άνθρωπος και ενδιαφέρεται πραγματικά. Το ίδιο έκανε και για τη μητέρα σου», του αντιγυρίζει. Όλα δείχνουν ότι για το ζευγάρι δεν υπάρχει ελπίδα και πως πλέον αυτό που του ενώνει είναι η συμβατική υποχρέωση να είναι μαζί αφού το γυαλί έχει ήδη ραγίσει.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

F1 Haas: Ψάχνετε για λύτρωση μετά το Μονακό;

Κατερίνα Καινούργιου για Super Κική: Θλιβερή εικόνα