Το παράπονο της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha νόσησε από κορονοϊό την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε και πάλι στις επάλξεις της εκπομπής. Είχε όμως ένα παράπονο και δε δίστασε να το εκφράσει.

«Παιδιά μου λείψατε. Νιώθω ότι έλειψα λίγο παρόλο που μου λείψατε πάρα πολύ και είναι δύσκολο νασταμ είσαι απομονωμένος. Η αλήθεια είναι ότι δε με πήρε κανείς από τον ΕΟΔΥ» είπε η παρουσιάστρια.

«Από ότι κατάλαβα πρέπει να πέρασα την Όμικρον. Έχει πιο ήπια συμπτώματα, αλλά δε σημαίνει πως το περνάνε όλοι ανώδυνα. Να σας ενημερώσω πως από το Σάββατο βγαίνω αρνητική στα self test. Χθες έκανα και rapid test και μοριακό. Σήμερα έκανα και rapid test εδώ και τηρούμε όλα τα πρωτόκολλά»

Η Σταματίνα διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή Happy Day την περασμένη Τετάρτη.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν αυτός που ανέλαβε χρέη παρουσιαστή και είπε το πρώτο καλημέρα Στη συνέχεια η παρουσιάστρια βγήκε τηλεφωνικά και είπε τι ακριβώς συνέβη. Όπως είχε πει ήταν ασυμπτωματική. Επίσης δεν έχει προλάβει να κάνει την τρίτη δόση.

Η ίδια ήταν θετική λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή σε rapid test που έκανε. Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν είναι σε θέση να γνωρίζει από πού κόλλησε.

«Είμαι σε μια κατάσταση σοκ γιατί το ακούς παντού γύρω σου αλλά δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί. Βγήκα θετική στο rapid test, θετική και στο δεύτερο και θα κάνω το μοριακό μου τεστ. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα πέρα από ένα ανεπαίσθητο μπούκωμα. Θα έκανα την τρίτη δόση στα τέλη Γενάρη» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ωστόσο είπε πως τα παιδιά της έμειναν σπίτι και πως ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου.