Η Στέλλα βρισκόταν στην καλύτερη στιγμή  της ζωής της όταν ο Κυριακος, ο άντρας της, πνίγηκε στο ναυάγιο. Είχε μάθει μόλις ότι είναι έγκυος, ενώ οι προτάσεις για το Θέατρο και την τηλεόραση έπεφταν «βροχή». Ξαφνικά όμως ο χρόνος πάγωσε. Ο Βασίλης, από την άλλη πλευρά, δεν βίωνε την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, όμως είχε αποφασίσει να κάνει μια προσπάθεια με τη γυναίκα του, Ασημίνα. Η τραγωδία όμως, ήρθε για να σκεπάσει τα όνειρα που έκανε μαζί της.

Στέλλα και Βασίλης λοιπόν βρέθηκαν μόνοι, χωρίς μια ελπίδα για να πιαστούν. Όμως η μοίρα θα τους φέρει κοντά αποδεικνύοντας πως ακόμα και στα πιο βαθιά σκοτάδια υπάρχει ένα φως για να πιαστούν. Πιο συγκεκριμένα, όλα θα ξεκινήσουν όταν η Στέλλα βρεθεί στον τάφο του άντρα της, μια συνήθεια που δεν θα αμελεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Μια ιδιαίτερη φιγούρα όμως θα την οδηγήσει στον τάφο της Ασημίνας και αυτή θα είναι του Βασίλη, που θα μιλάει στη γυναίκα του και θα της ζητάει συγγνώμη που δεν την έσωσε τη μοιραία στιγμή. Η Στέλλα θα σωπάσει μπροστά στον πόνο του και θα τον αφήσει μόνο, χωρίς φυσικά να μπορεί να υποψιαστεί ότι η ζωή της θα ενωθεί μαζί του.

Ανάμεσα στα ατομα που μίλησε ο Βασίλης, τη στιγμή που το πλοίο βούλιαζε, ήταν και ο Κυριάκος, μάλιστα εκείνος του έδινε κουράγιο για να συνεχίσει και να ψάξει σωσίβιο. Ο άτυχος άντρας θα του έρθει στο μυαλό όταν ακούσει τη Στέλλα να μιλά για τον χαμένο άντρα της στην τηλεόραση και τότε θα θεωρήσει πως πρέπει να τη βρει και να της μιλήσει.

Η Στέλλα, που δεν θα περιμένει επίσκεψή του. Θα κλονιστεί όταν τον δει μπροστά της και μετά τη σύντομη κουβέντα τους θα του ζητήσει τον λόγο που δεν τον βοήθησε να σωθεί. Ο Βασίλης θα απολογηθεί αλλά θα φύγει κακήν κακώς από το σπίτι της αφού εκείνη θα έχει εκνευριστεί από την παρουσία του. Αυτή όμως δεν θα είναι η τελευταία φορά που βρίσκονται. Λόγω επαγγέλματος οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν ξανά και όταν η Στέλλα καταλάβει πως δε φταίει εκείνος για το χαμό του άντρα της, θα αρχίσει να τον βλέπει φιλικά. Οι συναντήσεις τους θα πυκνώνουν και μοιραία ο ένας θα γίνει απαραίτητος στη ζωή του άλλου. Ο κοινός πόνος θα τους φέρει κοντά και θα προκύψει ένας έρωτας με γερές βάσεις ενώ η γέννηση του παιδιού θα τους δέσει ακόμα περισσότερο.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέλος από τον ΑΝΤ1;-Τι έχει συμβεί

Halloween F1 vs MotoGP : Πως περνάνε τα παλικάρια μας στις απόκριες;

Έρωτας Φυγάς: Τέλος η Αλεξάνδρα για τον Ιάσονα-Βρίσκει καινούριο έρωτα!