Ο Ιπποκράτης στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA Το Ναυάγιο, δέχεται στο γραφείο του μια ενοχλητική επίσκεψη από την Ευγενία, που επιμένει να δει τον Ορφέα. Και ενώ ο ίδιος τη διώχνει, ο Άγγελος προσφέρεται να την πάει σε μια καφετέρια για να συνέλθει, ελπίζοντας να εκμαιεύσει πληρoφορίες για τον Ιπποκράτη.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης ανακοινώνει στην οικογένειά του πως συνεργάζεται με τον Βασιλείου και η Λίνα στρέφεται εναντίον του. Παράλληλα, ο Γιώργης φτάνει στα άκρα για να εκθέσει τον Παντελίδη, αλλά καταλήγει να κινδυνεύει η θέση του στη δουλειά, ενώ και ολόκληρη η εφημερίδα απειλείται με λουκέτο. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Παντελίδης είναι αποφασισμένος να θάψει κάθε αλήθεια που μπoρεί να τον ενοχοποιήσει και είναι ικανός για τα πάντα προκειμένου να το καταφέρει.

Ο δικηγόρος Ξενάτος σκάβει τις βρόμικες συναλλαγές και επαφές του Παντελίδη. Είναι αποφασισμένος να τον ξεσκεπάσει και να τον θέσει προ των ευθυνών του και απέναντι στη Δικαιοσύνη. Ο Παντελίδης νιώθει την καυτή ανάσα του δικηγόρου, όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Θέλει να τον βγάλει από τη μέση πριν ολοκληρωθεί η δίκη. Βάζει λοιπόν τους ανθρώπους του να «πειράξουν» τα φρένα του αυτοκινήτου του. Λίγο αργότερα ο Ξενατος μπαίνει στο όχημά του και αρχίζει να οδηγεί. Σύντομα αντιλαμβάνεται ότι κάτι τρέχει, αφού πατάει φρένο και το αυτοκίνητο δεν ανταποκρίνεται. Κάποια στιγμή, που έχει πια αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να σταματήσει. Κλείνει τα μάτια του, νιώθοντας πως ήρθε το τέλος του. Ο δικηγόρος βρίσκει τραγικό θάνατο, την ώρα που ο Παντελίδης στο γραφείο του μαθαίνει ότι το θέμα Ξενάτος έκλεισε οριστικά και η δίκη για το ναυάγιο του «Φοίνιξ» μπορεί να έχει την κατάληξη που ο ίδιος επιθυμεί…

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5-4 spoiler: Αυτοί θα είναι υποψήφιοι την άλλη εβδομάδα…

F1 Ελιγμός Alonso: Οι συνάδελφοι του οδηγού επικρίνουν τώρα τον George Russell

Η Γη της Ελιάς: Χαστούκι στον Δημοσθένη- Τον αφήνει στον άσο η Ασπασία