Τις τελευταίες ώρες φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Σακίρα και τον Πικέ να τραβούν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «El Periodico», η διάσημη τραγουδίστρια έπιασε τον ποδοσφαιριστή να την απατά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

«Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους», ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής «Mamarazzis».

Ο Πικέ φαίνεται, μάλιστα, να έχει επιστρέψει στο παλιό του σπίτι και να περνά ξέφρενες βραδιές, κάνοντας πάρτι μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς, από τα οποία φυσικά δε λείπουν οι γυναίκες.

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής ήταν σε σχέση με τη Σακίρα από το 2010 και είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka».

Η διάσημη τραγουδίστρια άρχισε να βγαίνει με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα και της ισπανικής εθνικής ομάδας. Η σχέση τους είναι πάντα στα πρωτοσέλιδα. Και ξέρουμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα ζευγάρια διασημοτήτων.

Στις 22 Ιανουαρίου 2013, η Σακίρα γέννησε τον πρώτο γιο του ζευγαριού Μιλαν στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, όπου η οικογένεια είχε μετακομίσει. Στις 29 Ιανουαρίου 2015, η Shakira γέννησε τον δεύτερο γιο τους, Σάσα. Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής χαρακτηρίστικαν ως ένα από τα «Πιο ισχυρά ζευγάρια του κόσμου» από το Forbes.