Αν μπορούσε να παγώσει τον χρόνο ο ΑΝΤ1 στην εικόνα και στις επιδόσεις που έχει αυτή τη στιγμή η πρωινή του ζώνη, θα το έκανε. Η συνταγή φαίνεται να έχει δέσει για τα καλά και στις περιπτώσεις αυτές δεν αλλάζεις τίποτα. Πράγματι, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να διατηρήσει την πρωινή ζώνη ακριβώς όπως είναι αυτή τη στιγμή. Παρότι υπήρξαν σκέψεις και αλλεπάλληλες συζητήσεις για τριχοτόμηση της ζώνης μετον Γιώργο Παπαδάκη νωρίς το πρωί (και στη συνέχεια δύο ξεχωριστές εκπομπές μία με τον Γιώργο Λιάγκα και μία με την Φαίη Σκορδά), το σενάριο αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν για τον σταθμό.

Το κανάλι κάνει σαφές με κάθε τρόπο ότι η οριστική του απόφαση είναι μία: «Θέλουμε Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά μαζί», να συνεχίσουν ως τηλεοπτικό δίδυμο στη ζώνη 10 με 1 και με την ίδια σύνθεση ομάδας.

Την απόφασή τους την έχουν ήδη επικοινωνήσει στους δύο παρουσιαστές οι οποίοι, ωστόσο, φέρονται να διαφωνούν έντονα.

Η προοπτική ωστόσο να πάρουν τηλεοπτικό «διαζύγιο» την προσεχή σεζόν και να συνεχίσουν χώρια τέθηκε πριν από δύο μήνες και ικανοποίησε τόσο τον Γ. Λιάγκα όσο και τη Φ. Σκορδά. Μάλιστα, αμφότεροι άρχισαν να κάνουν σχέδια για τη «χωριστή» τους πορεία στο μέλλον και, τώρα που το κανάλι επιμένει να συνεχίσουν μαζί, νιώθουν «εγκλωβισμένοι» στην ίδια τους την επι-τυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο παρουσιαστές δεν επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί στο »Πρωινό» και προβάλλουν ισχυρές αντιστάσεις στον σχεδιασμό που αποφάσισε ο ΑΝΤ1 .

Τη στιγμή που η εκπομπή αγγίζει καθημερινά ποσοστά 20%, οι δύο πλευρές επιμένουν στη θέση τους (ο ΑΝΤΙ τους θέλει μαζί, οι δύο παρουσιαστές «χώρια») και οι διαπραγματεύσεις οδηγούνται σε αδιέξοδο. Μια ενδιάμεση λύση που φέρεται να προτείνεται από τον ΑΝΤΙ είναι ο Γ. Λιάγκας και η Φ. Σκορδά να συνεχίσουν ως δίδυμο στο «Πρωινό» για μία χρονιά ακόμα και να χωρίσουν μετά.