Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή DOT του ΣΚΑΪ και μίλησε για τη ζωή του μετά το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη σχέση του με τους γιους του.

«Με τα παιδιά συζητάμε για την επικαιρότητα. Όταν το παιδί είναι στην εφηβεία δημιουργείται αυτόματα χάος. Στον μεγάλο μου γιο προσπαθώ από απόσταση να παρέχω δίχτυ ασφαλείας», είπε αρχικά ο frontman των Oniram και πρόσθεσε με χιούμορ: «Κάποια στιγμή τα παιδιά μου θα πάνε στον ψυχολόγο, δε το γλιτώνουμε».

Ο frontman των Onirama και κριτής του «The Masked Singer», μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους γιους του, Μιχαήλ – Άγγελο και Φίλιππο – Ραφαήλ και των οποίων μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου, έχει τη συνεπιμέλεια. Όπως αποκάλυψε ο Θοδωρής Μαραντίνης, μετά το χωρισμό του από τη Σίσσυ, οι μονάκριβοι γιοι τους, μένουν τις μισές ημέρες με εκείνον και τις άλλες μισές με τη μητέρα τους. «Επειδή τα παιδιά δεν ήθελαν να χάσουν την οικογένεια, ούτε τους γονείς του. Εμείς το βρήκαμε εύκολα, αλλά το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους», δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για τον μεγαλύτερο γιο του, Φίλιππο- Ραφαήλ που είναι έφηβος πια, είπε: «Έχουμε μπει σε αυτή τη φάση. Είναι το απόλυτο κενό. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι εκεί. Όσο μπορώ να συζητάω μαζί του. Προσπαθώ από απόσταση να παρέχω δίχτυ ασφαλείας. Ο Θεός μαζί μας. Κάποια στιγμή θα πάνε τα παιδιά μας στο ψυχολόγο και θα πει ο ”μπαμπάς μου εκείνο, η μαμά μου εκείνο”. Δεν το γλιτώνουμε με τίποτα. Είναι μοιραίο να έχει το παιδί σου παράπονο από εσένα. Σκοπός είναι να μην έχει πολλά και βαριά παράπονα. Τα παιδιά μου θέλω να είναι χαρούμενα».

Αναφορικά με τη δημοσιότητα και το πώς επηρεάζει τα παιδιά του, ο Μαραντίνης τόνισε: «Από αρκετά νωρίς εξηγούσαμε στα παιδιά μας τι συμβαίνει με τη δημοσιότητα και τους εξηγούσαμε ότι δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους. Απλά ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του μπαμπά και της μαμάς. Βάζουμε όριο στον κόσμο όταν είμαστε με τα παιδιά μας. Έχουμε εξηγήσει επίσης στα παιδιά ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για τον μπαμπά και τη μαμά. Αν κάνεις μια νέα σχέση το παιδί πρέπει να το μάθει από σένα και όχι από τα εξώφυλλα».