Μπορεί το Survivor να τελείωσε εδώ και μία εβδομάδα και ο Σάκης Κατσούλης να στέφθηκε νικητής του επάθλου για δεύτερη φορά, ωστόσο όπως φαίνεται οι… φασαρίες καλά κρατούν.

Συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι συνεχείς αντιπαραθέσεις μεταξύ της οικογένειας Κατσούλη με τον Τριαντάφυλλο. Αυτή τη φορά, ο πατέρας του Σάκη έκανε «καυστικές» δηλώσεις για τον Ροδίτη καλλιτέχνη μπαίνοντας έτσι σε μία επαναλαμβανόμενη διαδικασία… ξεκατινιάσματος που κανέναν δεν τιμά!

Ο Στέλιος Κατσούλης, έγραψε σε ομάδα του Facebook τα εξής: «Αυτός ο καραγκιόζης που λέει ότι είναι επαγγελματίας τραγουδιστής να μας πει τι έχει κάνει!» ενώ  από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος έγραψε: «Ευχαριστώ τον πατέρα του κυρίου Κατσούλη για τα καλά του λόγια, απλά να θυμίσω ότι στο τζάμπα live στο μαγαζί του γιου του, ήμουν κορυφαίος, όπως έλεγε. Να είσαι καλά κύριε Στέλιο, υγεία και ευτυχία. 28 χρόνια τραγουδάμε και νομίζω τα πάμε περίφημα. Εσείς λοιπόν σιγά σιγά θα βλέπετε τα πάντα και τις κακιούλες.

Ας κρίνει ο κόσμος ο απλός τι έχω κάνει κύριε Στέλιο Κατσούλη. Εύχομαι τα καλύτερα. Και μη ξεχνά το 2021 στο σπίτι σας όταν φάγαμε τι έκανα. Το καλό ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο Θεός βλέπει και αυτό αρκεί».

Στη συνέχεια, ανέβασε και μία φωτογραφία που είχε βγάλει μαζί με τον πατέρα Κατσούλη λέγοντας:

«Κύριε Στέλιο μου αυτός δίπλα σας ο καραγκιόζης που είπατε, θα θέλατε να δείξει το βιντεάκι αγάπης που στείλαμε κάπου παρέα; Να δει και ο κόσμος επιτέλους την αλήθεια; Όταν τρώγαμε μαζί κάτι μου είπατε ότι θέλετε κύριε Στέλιο μου. Νομίζω εσείς που θέλετε αλήθειες θα συμφωνείτε μαζί μου σωστά;».

Αυτό είναι η πραγματικότητα αλλά περιμένουμε και το σίκουελ της ιστορίας…

Survivor: Ποιον στήριξαν οι παίκτες;

 

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Πανικός στον αέρα του δελτίου-Ρεπόρτερ άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει!

Τι ισχύει το συμβόλαιο του Μπακαμπού

Σασμός: Ο τρίτος κύκλος τελειώνει πριν καν αρχίσει-Τι έχει συμβεί με τα νέα επεισόδια;