Πασίγνωστο ζευγάρι που έλαβε μέρος στο Survivor και μετρούσε αρκετά χρόνια συντροφιάς, έριξε τίτλους τέλους στη σχέση τους σχετικά αθόρυβα! Μιλάμε για την Ευριδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος είναι άρτι αφιχθείς από το Asia Express! Το ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star του οποίου τα γυρίσματα κράτησαν ένα μήνα, έλαβε τέλος και ο Κωνσταντίνος ανέβασε φωτογραφία για να μας το… επιβεβαιώσει!

Βασσάλος

Βασσάλος

Ωστόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε για Κρήτη. Άρα ούτε καν συναντήθηκαν!

Αυτό προκάλεσε την περιέργεια όσων την ακολουθούν στα social media και μάλιστα κάποιος τη ρώτησε ανοιχτά αν έχουν χωρίσει.

Δείτε τον διάλογο:

Follower: Ο Κωνσταντίνος επιστρέφει Ελλάδα και την ίδια μέρα φεύγεις… γιατί; Θα ανακοινωθεί κάτι;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Σαν τι θα ήθελες να ανακοινωθεί;

Follower: Όχι χωρισμός για ένα τόσο όμορφο ζευγάρι!

Ε.Β: Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση μην ανησυχείς!

 

 

 

βαλαβανη

βαλαβανη

 

Την ώρα που οι φήμες περί χωρισμού της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου οι οποίοι είχαν δεσμό από το 2018 όταν γνωρίστηκαν στο Survivor, συνεχίζουν να υπάρχουν, η γνωστή περσόνα Soula Glamorous απάντησε σε όλες τις απορίες των αναγνωστών.

 

 

Πάνε κι αυτοί με λίγα λόγια!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έεφυγε μετά από 4 χρόνια,  από το πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου, αφού αποφάσισε να συμμετέχει στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι «Asia Express».

Η παρουσιάστρια όταν τον  αποχαιρέτησε φάνηκε να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη.

«Ο Κωνσταντίνος νιώθει πολύ άβολα με όλο αυτό και γενικότερα είναι ένας άνθρωπος που όταν συζητάμε κάτι συναισθηματικό, κάνει χιούμορ. Ο Κωνσταντίνος φεύγει από την εκπομπή και πηγαίνει σε κάτι που θέλει να κάνει πάρα πολύ, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να του ζητήσουμε να μην το κάνει, γιατί αυτό θέλει και θα του δώσει χαρά.

Οπότε αυτό θα γίνει κι αυτή είναι η τελευταία του ημέρα στην εκπομπή. Όμως είναι τέσσερα χρόνια αυτά και είναι πάρα πολλά. Για εμάς όντως κλείνει ένας κύκλος που δε θα είναι ποτέ ο ίδιος γιατί αλλάζει χωρίς τον Κωνσταντίνο. Σ’ αγαπάμε και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Κυρίως για τη φιλία σου» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.