Περιμένοντας την  τέταρτη ασυλία της 14ης εβδομάδας θα κυλήσει το αποψινό επεισόδιο του Survivor με τους παίκτες να εμφανίζονται διχασμένοι αλλά και στημένοι!

Με τον καιρό να περνάει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Κόκκινοι και Μπλε στήνουν στρατηγικές για να μπορέσουν να αποφύγουν απώλειες που θα κοστίσουν λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης.

Με τις απώλειες των Δαλάκα και Γκιουλέκα από τη μία ομάδα και Σταυρούλα και Φάνη από την άλλη, οι ομάδες έπεσαν στο στίβο μάχης με τακτική αφού για μία ακόμα φορά προστατεύτηκαν οι άντρες και έπεσαν στον τάκο οι γυναίκες.

Ωστόσο, όντως το σχέδιο των Κόκκινων πήγε καλά με την ήττα που κυνηγούσαν, να έρχεται. Όμως για να μην εκτεθούν με στημένο αγώνα, όταν έχαναν με 7-2, ανέβασαν λίγο την απόδοσή τους ώστε να υπάρξει μείωση της διαφοράς. Τελικά οι Μπλε πήραν την 3η ασυλία με 12-8.

Η Σταυρούλα πάντως αποκάλεσε τους άντρες της κόκκινης ομάδας «κότες» επειδή και φοβήθηκαν να πάνε σε μονομαχία, αλλά και επειδή δεν παραδέχθηκαν ότι είχαν μειωμένη απόδοση στο στίβο μάχης προκειμένου να ηττηθεί η ομάδα τους.

Η Δώρα ήταν η παίκτρια που ψηφίστηκε με τον Θοδωρή να εξαιρείται ενώ στους μπλε για έκτη φορά στον τάκο είναι η Χρύσα.

Πάντως στο αποψινό επεισόδιο η Δαλάκα αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τη σχέση ανάμεσα σε Γκιουλέκα και Καφετζή αφήνοντας υπονοούμενο ότι ο Γιώργος δεν βάζει όλη του την δύναμη κάθε φορά αλλά ανάλογα με ποιον αγωνίζεται με τον Τζέιμς να την κατηγορεί στο συμβούλιο ότι ζηλεύει!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 10/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα στο μοτοκρός

Ψυχοκόρες: Παρανοϊκή η Νέλλα- Ο Κοσμάς ζει δραματικές στιγμές-Σοκ για τη Δεσποινιώ