Και ενώ οι καυγάδες, οι εντάσεις, τα ξεκατινιάσματα και τα επίθετα καλά κρατούν στο Survivor, ο Άγιος Δομίνικος συγκονίζεται με μία ακόμα αποχώρηση αλλά και με ένα έπαθλο επικοινωνίας που τα παιδιά, τρόπος του λέγειν, το έχουν ανάγκη!

Οι βασικοί εκ των πρωταγωνιστών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν είναι άλλοι από τους συνυποψήφιους προς αποχώρηση, Σπύρο Μαρτίκα και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ! Μάλιστα, το μένος είναι τόσο έντονο που πέφτουν σκληρά λόγια στο τραπέζι!

Τόσο ο φαρμακοποιός όσο και ο 37χρονος make up artist της καρδιάς μας, γίνονται, αυτή τη λέξη που φαντάζεστε!

Με την Ασημίνα έγιναν μπίλιες και ο Εμμανουήλ βγήκε εκτός εαυτού φωνάζοντάς της «βούλωσε το στόμα σου ηλίθια». Όταν ο Νικογιάννης πήρε θέση στον καυγά αποκαλώντας τον σίχαμα, ο Εμμανουήλ του απάντησε «μη μιλάς εσύ ποντικομαμή».

Τα αίματα άναψαν περισσότερο στη συνέχεια με τον Εμμανουήλ απέναντι σε όλη την Μπλε ομάδα. Ο Κωνσταντίνος άρχισε να φωνάζει σε όλους «βουλώστε το».

«Πηγαίνω από τον ένα πάγκο στον άλλο να μαζεύω τα χάλια σας. Έχετε ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα», είπε ο Εμμανουήλ κατηγορώντας την Ασημίνα ότι του έλεγε να βρίζει τον Άρη.

Με αφορμή αυτή την ένταση και την στήριξη του Σπύρου προς τον Εμμανουήλ, το ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου είχε το πρώτο του καυγαδάκι! Προφανώς σήμερα θα έχουμε και τον χωρισμό γιατί ο Μαρτίκας ανοίγει το στόμα του και όποιον πάρει ο Χάρος!

Μετά την ήττα των κόκκινων στον χθεσινό αγώνα επάθλου, άλλαξαν ξανά οι ισορροπίες. Φαίνεται πως η υπομονή των παικτών έχει αρχίσει να εξαντλείται. Σήμερα έρχεται ένα έπαθλο επικοινωνίας που οι παίκτες έχουν τεράστια ανάγκη. Στο άκουσμα του επάθλου, όλοι ξεσπούν σε κλάματα και λυγμούς. Ποιος θα καταφέρει, όμως, να φέρει τη νίκη; ΕΔΩ το μαθαίνετε με σιγουριά αν πήγαν χαλάλι τα δάκρυα της Ασημίνας!

Survivor: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου!