Πονάει ακόμα ο περσινός νικητής του Survivor, Στάθης Σχίζας για την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το δείχνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί! Προφανώς και ο έρωτας δεν περνάει εύκολα αλλά ο Στάθης δεν κρατά ούτε καν τα… προσχήματα!

Πώς καταλάβαμε όμως ότι ο επιχειρηματίας έχει ακόμα πονόδοντο; Μα φυσικά από τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ALPHA από τη δημοσιογράφο του οποίου ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι χρωστά ευχαριστώ στον Σπύρο Μαρτίκα, όπως είπε ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι.

Ο Στάθης λοιπόν είπε ότι ο καθένας έχει την άποψή του και όντως ο Σπύρος τον στήριξε αρκετά. Ωστόσο, αν κάπου χρωστά ένα ευχαριστώ, είναι στην πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και στον κόσμο βέβαια που τον στήριξε.

Ο νικητής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ είπε επίσης:  «Εγώ με τον Σπύρο είχαμε δεθεί πολύ μέσα στο παιχνίδι και όταν βγήκαμε τώρα κάπου χάλασε η σχέση με το καινούργιο παιχνίδι. Εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί του, αυτός βγήκε και είπε κάποια πράγματα. Εγώ τον είχα πάρει και τηλέφωνο δεν ήθελε να το σηκώσει, τώρα προχωράει η ζωή όμως και είναι όλα μια χαρά».

«Οι αναρτήσεις μου δεν πηγαίνουν στην Αλεξάνδρα, είναι τυχαίες. Δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλο. Δεν μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία. Δεν έχω ψεύτικο προφίλ για να βλέπω πράγματα, με το ζόρι έκανα το δικό μου», κατέληξε ο Στάθης Σχίζας.

 

Survivor: Δείτε το απόσπασμα