Η νέα εβδομάδα του Survivor που ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής, έφερε ένα χαμούλη στον Άγιο Δομίνικο όχι μόνο με την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου αλλά και με τα όσα είπε ο Σπύρος ο Μαρτίκας για τον Βασάλο.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε οι Διάσημοι έχασαν στον πρώτο αγώνα επάθλου και ασυλίας και όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθαν σε δύσκολη θέση στο συμβούλιο αφού έπρεπε να στείλουν άνθρωπο στον τάκο!

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε έναν ακόμα έντονο αγώνα ασυλίας όπου τόσο οι Διάσημοι, όσο και οι Μαχητές πρέπει να δώσουν το 100% προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, ο αγώνας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός αφού χρειάζεται μεγάλη αντοχή και υπερπροσπάθεια. Πώς θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οι νηστικοί Κόκκινοι; Αρκούν οι λουκουμάδες με το μέλι να δώσουν τη νίκη στους Μπλε ή μήπως ήταν απλά μία ακτίνα φωτός η νίκη τους και θα επανέλθουν στην ήττα;

Το τι θα συμβεί στον αγώνα είναι ένα μυστήριο αλλά το κλίμα ανάμεσα και στις δύο ομάδες δεν είναι ιδιαίτερα ζεστό!

Όλοι οι παίκτες βιώνουν δύσκολα την προσαρμογή και κανείς δε μοιάζει έτοιμος να υποχωρήσει! Μάλιστα, όσο το κανάλι του Φαλήρου βλέπει τα ποσοστά τηλεθέασης να ανεβαίνουν, όπως ακριβώς συνέβη και το βράδυ της Κυριακής, που πέρασε και τη Γη της Ελιάς του MEGA, τόσο πιο πολύ θα αυξάνονται τα περιστατικά.. κοκορομαχίας στον Άγιο Δομίνικο! Κανείς δε φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει όχι μόνο για τα… όβολα αλλά και για το γόητρο!

 Survivor: Τι έγινε στο Συμβούλιο του Νησιού!

Όλες οι ειδήσεις 

Survivor Twitter 16/1: Η Ευριδίκη ψήφισε Παπαδόπουλο και ο μιντιακός λαός τη δίκασε!

Aυτούς «αρπάζει» από Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς!

Survivor All Star: Έτσι βλέπει την εκπομπή ο Λιανός τώρα