Ο παροσυιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός είναι στην Ελλάδα. Έτσι, όπως έχουμε ξαναδεί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τον αντικατέστησε ο Ατζούν.

Ο Τούρκος παρουσιαστής του Survivor όμως δεν θα μπορούσε να βρεθεί με τους παίκτες και να τους δώσει ένα απλό έπαθλο . Όπως αναμένονταν, και πολλοί παίκτες είχαν καταλάβει από πριν, το έπαθλο ήταν το καλύτερο που έχει δοθεί μέχρι στιγμής, μια βόλτα στο Μαϊάμι.

Οι Μπλε βρίσκονταν αρκετοί ώρα μπροστά στο σκορ όμως κάπου κόλλησαν. Οι Κόκκινοι κατάφεραν να ανακάμψουν. Εκεί η Σταυρούλα στάθηκε πιο τυχερή από τον Άρη και κατάφερε να στείλει την ομάδα της στο Μαϊάμι.

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους με τους Κόκκινους να φωνάζουν εκστασιασμένοι, ενώ η Βρισηίδα έκλαιγε στην αγκαλιά του Σπύρου Μαρτίκα. Οι Διάσημοι έπρεπε παράλληλα να συσκεφθούν και να αποφασίσουν ποιον από τους Μπλε θα πάρουν μαζί στο Μαϊάμι, όπως τους ανακοίνωσε ο Ατζούν πριν μπουν στο Flag race.

Τελικά, ο τυχερός Μπλε που επέλεξαν οι Κόκκινοι ήταν ο Άρης, ενώ εκείνος όταν έπρεπε να διαλέξει έναν ακόμη μαχητή, είπε τον Τάλα.

Survivor: Ξεσάλωσε η Ασημίνα!

Μπορεί οι παίκτες και των δύο ομάδων στο Survivor να είναι εξαντλημένοι σωματικά όσο και ψυχολογικά. Όποτε όμως πρόκειται για γλέντι και χαρά ξεχνούν όλα τους τα προβλήματα και ξεφαντώνουν. Το είδαμε στο πάρτι ένωσης των Τούρκων, στο δικό τους πάρτι ένωσης, το είδαμε και στο Μαϊάμι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Ασημίνα.

 

Η παίκτρια των Κόκκινων, μετά από έναν τραυματισμό που είχε την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφορούσε στην καλύβα και στα αγωνίσματα με πατερίτσες. Ωστόσο φαίνεται να τις πέταξε λόγω της βόλτας στο Μαϊάμι. Μάλιστα εκεί φάνηκε να μην πονά και να τα δίνει όλα στο χορό! Όλη οι Κόκκινοι μαζί με τους Τάλα και Άρη ξεσάλωσαν και απόλαυσαν στο μέγιστο την επαθλάρα που τους χάρισε ο Ατζούν.