Ο πρώην παίκτης του Survivor που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αλλά να μην πιει νερό, ο Άρης Σοϊλέδης δεν αρκέστηκε που ήταν τόσο καιρό μακριά από το ταίρι του. Θέλησε να πάει και… διακοπές μόνος του ή για να είμαστε ακριβείς, με παρέα! Και μάλιστα παρέα διαλεκτή αφού μαζί του ήταν ο κουμπάρος του, παρουσιαστής, ηθοποιός και μοντέλο, Κώστας Φραγκολιάς!

Ο Άρης ανέβασε stories στο Instagram που δείχνει την παρέα να απολαμβάνει βόλτα με σκάφος χωρίς καμία γυναικεία παρουσία!

Άρης

 

Ο κουμπάρος του ζευγαριού και παρουσιαστής της εκπομπής Happy Day του ALPHA, Κώστας Φραγκολιάς, λίγες μόλις μέρες μετά την προβολή του  τελικού φάνηκε να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την παραγωγή του παιχνιδιού Survivor που όπως είπε, την είχε «στημένη» στη Μαρία Αντωνά προφανώς για να δείξει το αυτονόητο που δεν ήταν άλλο από την απογοήτευσή της!

«Για μένα αυτό που έγινε είναι και η απόδειξη ότι ο Άρης Σοϊλέδης έπρεπε να είναι νικητής. Γιατί όταν ανακοινώνεις νικητή και το επόμενό σου πλάνο -όχι λίγο πιο μετά- είναι η γυναίκα του διεκδικητή και θες να τον εκθέσεις άνθρωπο αν έλεγε ή θα ψιθύριζε κάτι… Η Μαρία δεν είναι στο παιχνίδι. Το συζητάμε γιατί πας να εκθέσεις άνθρωπο. Κάνεις ριάλιτι; Πάρε τους παίκτες», είπε με ένταση ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Όλο το ίντερνετ ασχολείται με τη Μαρία Αντωνά και την αντίδρασή της. Και μπαίνει στη διαδικασία να απολογηθεί και να πει γιατί είχε αυτά τα μούτρα. Έχεις χάσει δεύτερο πλάνο αυτόν που έχεις χάσει; Στο Champions League τα πλάνα δείχνουν τον νικητή, τον αρχηγό, τον πάγκο και τον προπονητή. Και μετά τους χαμένους» συνέχισε εκνευρισμένος ο Κώστας Φραγκολιάς.