Ο Σπύρος Μαρτίκας, η… μαυρόγατα του Survivor που κατάφερε να σωθεί 11 φορές, ο ερωτευμένος φαρμακοποιός του Κερατσινίου, αποφάσισε να αλλάξει look! Λίγο το καλοκαίρι, λίγο η θάλασσα, λίγο το κορίτσι του, λίγο η θερμοκρασία που δεν βοηθά με την υπερβολική ζέστη, ο Σπύρος αποφάσισε να αποχωριστεί την πυκνή γενειάδα του αφού όπως χαρακτηριστικά είπε και στο post του στο Instagram, η περιπέτεια γεννά την γενειάδα!

Στο μεταξύ ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, δύο από τους κεντρικούς «ήρωες» του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, απολαμβάνουν το καλοκαίρι και τον ερώτά τους στην Πάρο από όπου ανεβάζουν συνεχώς δημοσιεύσεις στο Instagram. Μάλιστα φαίνεται ότι ο φαρμακοποιός προσέχει ιδιαίτερα την Βρισηίδα Ανδριώτου! Πώς το καταλάβαμε αυτό; Μα φυσικά από τα post που ανεβάζουν και την δείχνει να απολαμβάνει τη φροντίδα του την ώρα που εκείνος την αλείφει με αντηλιακό.

Επιπλέον το ζευγάρι του Survivor δεν περιορίστηκε στο να κάνουν ηλιοθεραπεία αλλά χρησιμοποίησαν την πισίνα του ξενοδοχείου τους για να κάνουν αθλήματα αλά… Survivor.

Συγκεκριμένα έκαναν αγώνα, σε μια ευκαιρία να διαγωνιστούν ο ένας έναντι στον άλλον, μιας και δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν ατομικά ο ένας απέναντι στον άλλον στο Survivor, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να κερδίζει.

Survivor-Άρης Σοϊλέδης: Αδιανόητο-Τόσα λεφτά παίρνει!

Ο Άρης έμεινε στο παιχνίδι 26 εβδομάδες! Και τι εβδομάδες! Με κόπο και ιδρώτα και χωρίς να ρίξει καθόλου νερό στο κρασί του! Η συμφωνία με τον Ατζούν λέει ότι θα αμείβεται με 7.000 ευρώ εβδομαδιαίως! Άρα, με μία συμπαθητική γνώση μαθηματικών ο ποδοσφαιριστής θα πάρει 182.000 ευρώ! Παιδιά καλή προίκα! Να τα λέμε και αυτά! Καλοφάγωτα!